Palm Grove 138

Palm Grove 138

Moderne laagbouw te Palm Grove

Objectcode: W0340B6

€ 107.500

$ 124.735

SRD 2547857.5


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 180 m²
Perceelopp.: 498 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2

Omschrijving

Op het eigentijds beveiligd project Palm Grove staat op deze hoekkavel deze leuke moderne laagbouwwoning te koop. De woning is voorzien van alle gemakken en heeft een moderne met een ook onder architectuur aangelegde tuin. Er zijn twee slaapkamers met een eigen bad en toilet en een van de slaapkamers heeft een eigen walk-in closet. Het huis heeft aan de voorzijde een balkon, die ook dienst kan doen als een open carport, aan de achterzijde is ook een balkon dat volledig gescreend is. In de woning is een moderne keuken voorzien van marmeren blad en diverse inbouw apparatuur (makes her happy), de prachtige houten vloer in de woning is een absoluut pluspunt.

Bij de bouw van deze woning is niet bezuinigd op hoogwaardige materialen, de woning straalt klasse en perfectie uit. Kortom, een kant en klaar pakketje dat zeer goed is afgewerkt en waar u gelijk zonder iets aan te hoeven doen kunt gaan wonen. Palm Grove is een project dat beveiligd is door middel van een guard en een ingang met slagboom, desondanks heeft de woning een eigen alarmsysteem en dievenijzer.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Thijs Mouchart

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Canarypalmlaam • Palm Grove • Commewijne • Suriname


  Deel deze pagina!