Palm Village 29

Palm Village 29 - Prachtige woning langs het water. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Palm Village 29

Prachtige woning langs het water.

Objectcode: W0521B9

$ 275.000

€ 243.307

SRD 5918825


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 460 m²
Perceelopp.: 949 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Deze droomwoning staat gelegen te Palm Village. Een prachtige luxe woning langs het water voorzien van alle gemakken. Bent u op zoek naar een ruime woning en houdt u van rust? Dan is dit uw droomhuis!

Lees verder...

Als u de woning binnenkomt, stapt u meteen in de woonruimte. Aan een kant heeft u vervolgens twee slaapkamers met een gemeenschappelijke bad en toilet en aan de andere kant de masterbedroom. Ook is er een gastentoilet aanwezig. De masterbedroom heeft een eigen ruime bad en toilet en een closet waar de meeste vrouwen van dromen. Het achterterras is fantastisch met prachtige bomen, veel vogels, een mooi houten prieel en een million dollar view. De wind geeft ook nog extra waarde aan deze prachtige woning. De woning is verder fully airconditioned, alhoewel dit helemaal geen must is. Ondanks Palm Village een goed beveiligde community is, is deze woning ook goed beveiligd.

De omgeving
In deze bijzondere gated community zijn verharde wegen en alle nutsvoorzieningen aanwezig en het project wordt goed onderhouden. Het project is op Belwaarde (Commewijne), vijftien minuten van de Wijdenboschbrug. Onderweg naar Palm Village zijn er voldoende supermarkten etc. Niets ontbreekt in de omgeving.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Palissadepalmlaan 29 • Palm Village • Commewijne • Suriname


  Deel deze pagina!