fbpx
Para Villeweg 10, Wanica

Para Villeweg 10, Wanica

Para Villeweg 10, Wanica - Prachtige woning gelegen op een schitterend hoekperceel - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Para Villeweg 10, Wanica

Prachtige woning gelegen op een schitterend hoekperceel

€ 135.000

$ 145.817

SRD 1,087.502


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 288 m²
Perceelopp.: 1367 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1

Omschrijving

In het district Wanica, op 3 minuten rijden van de nieuwe Highway, maar ook op korte rij afstand van Domburg hebben wij een pracht van een villa, voorzien van alle gerieven en bovenal gesitueerd in rust en de tropisch natuur.

De woning
Het object is volledig in beton opgetrokken met duurzame materialen. Over de hele bebouwde oppervlakte is er een vloer gelegd van kwalitatieve tegels. De plafonnering is van hardhouten schroten, en de ruimtelijke woonkamer en keuken zijn dusdanig ingericht dat u makkelijk de gastheer kunt zijn. De keukenkasten zijn gemaakt van massief hout met daarin een dubbele rvs-spoelbak. Er is ook warmwateraansluiting, dus een keukenprinses voelt zich hier zeker thuis. Deze woning heeft vier ruime slaapkamers en ze hebben een gemiddelde oppervlakte van 13.5 m2. Verder een leuk ingerichte douche en toilet.

De grote raampartijen met houten harmonica deuren zorgen voor het gevoel van buiten wonen, en de U-vormige galerij draagt er definitief een steen bij. Het balkon is dusdanig gesitueerd dat u de hele dag door van de tropische breeze geniet. De verschillende sierstruiken en bloemen met vlindertjes die rond fladderen zorgen allemaal voor een rustgevend gevoel.

Los van de woning treft u ook nog een carport voor drie auto’s en een gesloten ruimte, welke nu dient als hobby- en knutselkamer met een eigen toilet.

Lees verder...

Het perceel
Het perceel is 1.367 m2 eigendom grond. Het terrein is volledig beplant met sierstruiken, een gazon en vruchtbomen.

Voorzieningen
Er is 110v/220v stroom, warm watervoorziening middels een douchegeiser.

Samenvatting
Dit is uw kans om relatief weinig te betalen voor een villa van 288 m² met meerdere mogelijkheden, om het naar de eigen hand te maken, maar zeker wel meteen ingetrokken kan worden.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Para Villeweg 10, Wanica

John Noble

+597 710 6677

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Para Villeweg • Adhinweg • Wanica • Suriname