Paragh Dhaniramsingweg 32

Paragh Dhaniramsingweg 32

Woning in doodlopende weg, zijstraat Indira Gandhiweg.

Objectcode: W0692B6

€ 125.000

$ 141.283

SRD 2962625


Status: Te koop
Titel: Erfpacht
Type: Laagbouw
Woonopp.: 250 m²
Perceelopp.: 1279 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

Omschrijving

Woning in doodlopende weg, tien minuten voor Lelydorp.

De woning
Deze woning staat aan de Paragh Dhaniramsingweg, een zijstraat van de Indira Gandhiweg, op ongeveer tien minuten voor Lelydorp. De weg is aan de voorkant betegeld maar gaat over in een onverharde weg. Het gedeelte waar de woning staat is aan het onverharde gedeelte. De woning staat verder bijna aan het eind van de weg.

De indeling ziet er als volgt uit: een ruime woonkamer met een simpele keuken, drie slaapkamers waarvan een de master is met eigen bad en toilet, apart nog een bad en toilet, een voorbalkon en een bijzondere ruimte met vele mogelijkheden. De bijzondere ruimte wordt nu als extra woonruimte gebruikt, maar kan door de nieuwe eigenaar op vele manieren gebruikt worden. Het zou kunnen dienen als gesloten garage, maar ook als extra slaapkamer of appartement. Achter deze ruimte is er een washok dat eventueel omgetoverd zou kunnen worden tot bad en toilet voor het appartement of voor de extra slaapkamer. Verder heeft de woning alle voorzieningen voor veilig en comfortabel wonen.

Lees verder...

Het perceel
Het ruime perceel van 1279 m² ligt in een aangename rustige straat. In deze straat heb je eigenlijk alleen te maken met bestemmingsverkeer. De woning is verder voorzien van twee fase stroom (110/220v). Het terrein heeft een frontbreedte van 20 meter en is goed onderhouden. Aan de achterkant wordt het terrein wat breder tot 38 meter. Voor de mensen die graag in de tuin bezig zijn is er voldoende ruimte nog voor beplanting etc. Ook een prieel staat in de achtertuin waar u heerlijk kunt genieten van de rust en de wind. De titel van het terrein is Erfpacht en de beschikking vervalt in 2033, en het wordt tegen die tijd dan omgezet naar grondhuur.

Voorzieningen
De woning is voorzien van 110/220V, warm water, internet en airconditioning.

Samenvatting
Deze woning is zeer geschikt voor mensen die op een rustige plek willen wonen, maar toch snel in de stad willen zijn.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Paragh Darmiramsinghweg • Indira Gandhiweg • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!