Pargasweg 25

Pargasweg 25

Nieuwbouw te Nieuwe Grond

Objectcode: W0779B6

€ 79.000

$ 89.455

SRD 1872379


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 105 m²
Perceelopp.: 600 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1

Omschrijving

Nette knusse woning, omgeving de Nieuwe Grond.

De woning
Deze woning die in 2018 gebouwd is, staat aan de Pargasweg in het district Wanica. De verharde Pargasweg is een zijstraat van de Nieuwe Grondweg. De Nieuwe Grondweg is te bereiken via Tout Lui Fautkanaal of via de Martin Luther Kingweg.

In de weg liggen ongeveer kavels van gemiddelde afmeting met gemengde bebouwing. De buurt en de omgeving komen langzamerhand tot ontwikkeling. In de omgeving is er bedrijvigheid dat voornamelijk bestaat uit kleine ondernemingen en supermarkten.

De indeling van de woning ziet er als volgt uit: twee slaapkamers, een voorzaal met keuken, bad en toilet, voorbalkon, berging en een gesloten garage. Verder is de woning goed beveiligd met dievenijzer.

Lees verder...

Het terrein
Het eigendomsterrein heeft een totale oppervlakte van 600 m2, met een frontbreedte van 15 meter en een diepte van 40 meter. Het perceel is volledig omheind met een stenen schutting. De voorkant van het terrein heeft een betegelde inrit, terwijl de rest en met name de achtertuin nog naar wens ingericht moet worden.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Pargasweg • De Nieuwe Grond • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!