Pentastraat 4

Pentastraat 4

Knusse woning tussen de Tweede en Derde Rijweg

€ 99.000

$ 119.333

SRD 1,689.040


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 175 m²
Perceelopp.: 375 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1

Omschrijving

Deze woning staat in een rustige wijk tussen de Tweede en de Derde Rijweg, aan de Pentastraat op nummer vier. De woning is voorzien van alle gemakken, 110 en 220v, fully airconditioned, goed beveiligd met dievenijzer en warm water. Dit eigendomsterrein van 375 m² is bijna volledig bebouwd en bestraat. De frontbreedte van deze kavel is 12 meter en grenst aan de rechterkant aan een bebouwd terrein, maar zowel aan de linker als aan de achterzijde zijn er lege kavels. De woning bestaat uit een voorzaal met open keuken, drie slaapkamers en twee maal bad en toilet. Het plafond van de woning bestaat uit triplexplaten. Door een lekkage van het dak zijn een paar platen van het plafond in de masterroom beschadigd en zullen deze vervangen moeten worden. Het dak is vernieuwd in 2018 en er is geen sprake van lekkages verder geconstateerd. In de omgeving met name de Kwattaweg heb je van alles. Voor boodschappen, de markt en winkelen, hoeft u niet ver van huis te zijn. Maak gauw contact als u op zoek bent naar een middenstandswoning voor een redelijke prijs.

Voorzieningen
Straatverlichting en een gesloten rioleringssysteem zijn aanwezig. Het geheel is voorzien van een degelijke omrastering.

Er is veel vraag naar woningen tussen de Tweede en de Derde Rijweg. Reageer dus gauw om deze te bezichtigen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Pentastraat • Kwatta • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!