Peter Bruneslaan nr. 3

Peter Bruneslaan nr. 3 - Bijzondere praktijkwoning - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Peter Bruneslaan nr. 3

Bijzondere praktijkwoning

Objectcode: W0783B6

€ 282.500

$ 327.791

SRD 6695532.5


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 389 m²
Perceelopp.: 900 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 6
Slaapkamers: 4

Omschrijving

Bijzonder gunstig gelegen praktijkwoning op steenworpafstand van het Academisch Ziekenhuis in een zijstraat van de Kernkampweg. De woning beschikt over alle facetten om wonen en werken te combineren of te transformeren tot een commercieel zakenpand of gebruik als riante woning in een omgeving wat gekenmerkt kan worden als een buurt van de boven middenklasse. Het ruime aantal vierkante meters aan bouwoppervlakte en het perceel met uitermate gunstige afmetingen, waardoor er sprake is van een frontbreedte van 30 meter(!), biedt uiteraard de mogelijkheid om voldoende parkeergelegenheid te creëren bij de keuze voor commercieel gebruik van dit multifunctionele pand.

De doordachte indeling van de woning met een dubbele living ter grootte van zeker 85 m2 geeft bij het betreden een aangename, ruimtelijke en toch ‘cozy’ uitstraling. Door middel van handige glazen schuifpanelen kan de grote living desgewenst afgesloten worden waardoor er 2 aparte woonkamers ontstaan. Vanuit het woon/werk perspectief beschouwd een zeer praktische oplossing om het privé gedeelte af te kunnen scheiden.

Lees verder...

Aansluitend bij de living is ook een terras met zicht op de zorgvuldig aangelegde en onderhouden tuin. Het terras is volledig beveiligd met hekwerk en voor de privacy goed afgeschermd van de straatzijde door de aangelegde beplanting. Is de wens voor meer privacy en verkoeling dan beschikt u ook nog over een achterterras wat aansluit op de living en de keuken. Ook nog op de begane grond van deze royale woning treft u een kamer voor multifunctioneel gebruik, denk hierbij aan een kantoorruimte, praktijkruimte of een extra logeerkamer met een eigen doucheruimte en toilet. De tweede woonlaag kunnen we via de ruime traphal naar bovenste deel van de woning bereiken. Dit deel van de woning is opgetrokken uit degelijk en duurzaam hout. Er bevinden zich 2 badkamers en 3 goed geventileerde (windzijde) slaapkamers, waarvan 2 voorzien zijn van een airco.

Direct onder dit deel van de woning is een garage voor 2 auto’s inclusief een carport voor 1 auto. Achter de carport bevindt zich een berging voor o.a. tuingereedschappen. Rondom de woning is de tuin sfeervol aangelegd met verschillende fruitbomen zoals; Lemmetje, Mango, Papaya, Tangelo en Morenga.

Voorzieningen:
• Dubbele hydrofoor
• Alarmsysteem met aansluiting
• 220 en 110V
• Dievenijzer
• W/K water

Het betreft geen nieuwe woning, maar het heeft qua ontwerp met de optisch platte daken in combinatie met een zadeldak een eigentijdse uitstraling. De locatie, tegenover de Surinaamse vestiging van de IDB, in een autoluwe weg is een heel sterk en waarde bepalend aspect. Veilig, op loopafstand van AZ en de zeer centrale ligging voor het snel bereiken van het Centrum, Noord en Zuid maken dit pand met de gestelde vraagprijs tot een unieke en aantrekkelijke investering.
Er valt nog veel meer te vertellen over deze woning, echter is een bezoek aan de woning de beste optie. Bel voor een bezichtiging of aanvullende informatie!
8916684!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Peter Bruneslaan • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!