fbpx
Pinguïnstraat 16

Pinguïnstraat 16

Pinguïnstraat 16 - Zeer gunstig geprijsde hoogbouw woning te Morgenstond - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Pinguïnstraat 16

Zeer gunstig geprijsde hoogbouw woning te Morgenstond

€ 175.000

$ 197.878

SRD 1,475.773


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 400 m²
Perceelopp.: 1050 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 7
Slaapkamers: 5
Badkamers: 3

Omschrijving

Degelijke en ruime hoogbouw woning met een separate én inpandige garage, in de nabijheid van de Anton Dragtenweg.

De woning
De woning bevindt zich in de bocht van een autoluwe straat. Behalve het in goede staat bevindende hoofdgebouw, gesitueerd op het ruime perceel van 1050 m2, is er een externe stenen garage voor 2 auto’s en een gezellig aangelegd prieel. Het prieel, omringd door planten en bomen, is een aangename plek om te relaxen of eventueel met gasten gedurende de dag of in de avonduren door te brengen. De onderste en bovenste woonlaag van de woning kunnen vanwege de getroffen voorzieningen volledig zelfstandig bewoond worden. Dit biedt natuurlijk de mogelijkheden voor verhuur of kantoor/bedrijf aan huis. De indeling van de onderste woonlaag is als volgt; een gesloten garage voor 1 auto, een ingerichte keuken met granieten aanrechtblad, badkamer-toilet, 2 slaapkamers, woonkamer en overdekt terras. De bovenverdieping is te bereiken via de brede betegelde stenen trap aan de rechterzijde van de woning. Via deze trap bereikt u het ruime L-vormige terras met een weids uitzicht op de omgeving en de entree naar de bovenwoning. Het ruime terras sluit aan op de living met open keuken. De bovenwoning beschikt verder 3 slaapkamers en een badkamer met toilet. Achter in de woning is de toegang naar het brede achterterras. Deze toch zeer ruime woning biedt meerdere mogelijkheden in het gebruik en is daardoor absoluut een interessante en solide investering.

Lees verder...

Het perceel
Het volledig door een stevige betonnen muur omheinde perceel is voor het grootste deel onderhoudsvriendelijk gemaakt d.m.v. de met beton afgewerkte oppervlakte. Het andere deel van het perceel heeft een zandlaag waarin verschillende planten en bomen aangeplant zijn om de tropische sfeer rondom het prieel te accentueren. Het perceel is verder ook zeker 50 cm boven het straatniveau opgehoogd.

Voorzieningen
De woning beschikt over de gebruikelijke veiligheidsvoorzieningen zoals dievenijzer, alarm en camerasysteem. 220/110 V aanwezig.

Samenvatting
Dit object heeft een absoluut gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Uitermate geschikt voor een groot gezin of het creëren van een ideale woon-werksituatie. Een bezichtiging zal dit ongetwijfeld bevestigen. U kunt contact opnemen voor een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Pinguïnstraat 16

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422-644

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Pinguïnstraat • Morgenstond • Paramaribo • Suriname


Deel deze pagina!