Prakikistraat 10

Prakikistraat 10

Goed onderhouden woning te Morgenstond

Objectcode: W0785B9

€ 139.000

$ 157.106

SRD 3294439


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 270 m²
Perceelopp.: 675 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3

Omschrijving

Goed onderhouden woning te Morgenstond.

De woning
Deze goed onderhouden woning staat te Morgenstond aan de Prakikistraat op nummer 10. Het betreft een moderne woning, fris en voorzien van alle bedenkbare comfort. Een woning met vier slaapkamers, smaakvol geschilderd en heeft alle denkbare gemakken. De vloeren in deze woning zijn van warm hout dat prachtig accentueert met het juiste meubilair en een ander deel is betegeld. De woonkamer is ruim en heeft een open keuken. Een van de slaapkamers is een master room met eigen bad en toilet. De overige indeling ziet er als volgt uit: drie slaapkamers, een extra bad en toilet en een achterbalkon. De woning is goed beveiligd met inbraak vertragende shutters. Het achterbalkon heeft rolluiken voor een opensfeer, maar dienen ook weer voor een inbraak vertragend effect.

Lees verder...

Het terrein
Het terrein heeft een totale oppervlakte van 675 m2, met een frontbreedte van 22.50 meter en een diepte van 30 meter en is aan drie zijden omheind met een massieve stenen schutting. De voorzijde heeft een schutting van gemengde constructie; steen en hout en een schuifpoort. Het perceel is volledig in cultuur gebracht met een inrit, looppad en een voortuin. De tuin is netjes onderhouden en aangekleed met sierplanten, palmen en bestrating. Op het terrein bevindt zich naast de woning een carport en een berging in de achtertuin.

Voorzieningen
110 en 220v, warm water, airco’s

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Prakikistraat • Morgenstond • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!