fbpx
Prins Hendrikstraat 10 Centrum Paramaribo Surgoed Makelaardij NV Woning W0651B6 1 - Prins Hendrikstraat 10

Prins Hendrikstraat 10

Prins Hendrikstraat 10 - Uniek koloniaal pand in het centrum, in de nabijheid van vele advocatenkantoren en notariaten. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Prins Hendrikstraat 10

Uniek koloniaal pand in het centrum, in de nabijheid van vele advocatenkantoren en notariaten.

€ 127.500

$ 142.225

SRD 1,060.710


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Koloniaal pand
Woonopp.: 175 m²
Perceelopp.: 300 m²
Woonlagen: 3
Kamers: 4
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2

Omschrijving

Het is een schitterend koloniaal pand zonder monumentenstatus, waardoor er geen beperkingen zijn in het aanpassen of verbouwen. De onderste woonlaag heeft een doorgang naar de tuinzijde en kan eventueel gebruikt worden als garage. Ernaast bevindt zich een ruime opbergruimte waar de hydrofoor en de durotank geplaatst zijn. Deze ruimte zou ook eenvoudig omgebouwd kunnen worden tot een extra kamer aangezien er ook reeds een bad en toiletvoorziening aanwezig is. Achter de woning is er een relatief royale stadstuin met vruchtbomen en een hoge omheining, waardoor er voldoende privacy is.

De eerste woonlaag heeft een ruime living met een grote raampartij aan de voorzijde met vrij uitzicht op het sportcomplex aan de overzijde. Ook op de eerste woonlaag bevindt zich de keuken met een schitterend hardhouten aanrecht. Vanuit de shutterramen in de keuken is er een prachtig uitzicht op de tuin. Zeer aangenaam is de constante bries vanuit de achterzijde van de woning, wat het gebruik van airco’s volledig overbodig maakt.

Via de authentieke houten trap bereikt men de bovenverdieping. Hier zijn er 2 slaapkamers, een badkamer, een ruimte wat voorheen gebruikt werd als pantry. Heel bijzonder op deze etage is het brede balkon aan de straatzijde. Vanaf dit balkon is er heel goed zicht op het sportveld aan de overzijde waar er regelmatig een voetbalwedstrijd gevolgd kan worden.

Als woning is dit pand uniek en biedt een hele bijzondere woonervaring. Voor commerciële doeleinden is dit pand op een gewilde locatie en kan door enkele aanpassingen getransformeerd worden tot kantoor of bijzondere horecagelegenheden met binnentuin.

Lees verder...

Het perceel
Het perceel is slechts 300m² groot, maar heeft door de meerlaagse bouw relatief veel tuin.

Voorzieningen
Het pand heeft alle voorzieningen waaronder ook een goed werkend alarmsysteem met doormelding. De omgeving is door camerabeveiliging op de hoek van de straat onder toezicht van het stadsbeveiligingsproject. Aan de voorzijde van het pand is de mogelijkheid om 2 á 3 auto’s te parkeren.

Samenvatting
Een bijzonder object voor wonen, een representatief kantoor of een unieke horecalocatie! Een multifunctioneel pand voor een aantrekkelijke prijs!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Piquero Ong-A-Swie - Makelaar - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 493-497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Prins Hendrikstraat • Centrum • Paramaribo • Suriname