Prodokakastraat 13

Prodokakastraat 13

Woonhuis met een prachtige ligging in een prettige woonomgeving

Objectcode: W0865B6

€ 166.000

$ 177.492

SRD 6972000


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Splitlevel
Woonopp.: 270 m²
Perceelopp.: 1022 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 8
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

In een prettige woonomgeving te Morgenstond aan de Prodokakastraat staat deze prachtige in architectuur gebouwde woning. Het betreft een laagbouwwoning met een aanwezige vide verdieping gelegen aan een geasfalteerde rustige weg.

Het terrein heeft een oppervlakte van 1022 m² met een ideale dimensie van 30 bij 35 meter waarbij de woning dusdanig centraal gebouwd is dat het achterterrein volop mogelijkheden heeft voor uitbouw en/of aanleg van een zwembad. Rondom de woning en aan de overkant van de straat zijn nette woningen gebouwd die in lijn en harmonie staan met deze aangeboden woning. Het geheel en de directe omgeving heeft een frisse moderne uitstraling. De schutting is gemaakt van steen, terwijl een enkele zijde een combinatie is van steen met gaas. Het perceel zelf heeft een beklinkerde inrit vanaf de straat naar de garage met looppad vanuit de straat naar het voorbalkon.

Lees verder...

Via de automatische schuifpoort en garagedeur kunt u direct toegang krijgen tot de woning wanneer u met de auto de dubbele garage inrijdt. De officiële hoofdentree is te benaderen via het voorbalkon vanwaar u gelijk de woonkamer binnenstapt. Het voorbalkon is redelijk ruim en beveiligd met dievenijzer. De woonkamer heeft veel lichtinval door de vide met ramen, maar ook de schuifpui die toegang geeft tot het achterbalkon en de tuin. Staat u in de keuken, dan heeft u zicht op het eetgedeelte van de woonkamer en schuiframen richting het langgerekte achterbalkon. Deze keuken heeft een kookeiland en een keukenblad met kasten en aanrecht langs de muur. Boven de keuken ligt de vide die benaderd kan worden door een houten trap precies langs de keuken. Zicht vanuit de vide is op de woonkamer waarbij de vide van ongeveer 17 m² gebruikt zou kunnen worden als een lounge area of entertainment. Vanuit de keuken is er een portaal dat toegang geeft tot de garage waar zich een kleine bijkeuken bevindt met dubbele spoelbak, boven- en onderkasten en een gastentoilet.

De slaapvertrekken zijn via een gang in het noordoostelijke deel van de woning gesitueerd, waarvan 1 masterroom en 2 slaapkamers met een gedeelde bad en toilet. Deze masterroom heeft een eigen douche, toilet en dubbele wasbak, terwijl de gedeelde badkamer een douche, toilet en een enkele wasbak heeft. Ook heeft de masterroom een aanwezige walk-in closet waar u stelling heeft om uw kleren op te hangen. In de gang naar de slaapvertrekken is opslagruimte aanwezig, evenals er een opslag/berging ruimte aanwezig is in de garage.

Het ruime achterbalkon ligt richting het westen waarbij u in de namiddag de zon heeft, ideaal als u een zwembad wilt hebben en de warmte van de zon in de vooravond nog wilt opvangen. Ook is het ruime achterbalkon over de volledige breedte van de woning gebouwd en heeft een prachtig zicht op de achtertuin.

Deze woning onderscheidt zich door elementen als afwerking en verfraaiing met houten gevels, veel lichtinval, schuifdeuren en een unieke indeling en architectuur. De woning van 15 jaar oud is nog in een goede staat, maar kan hier en daar een modernisering gebruiken, het ontwerp is echter tijdloos en sluit goed aan op de wensen van woonmarkt.

Het terrein heeft de titel eigendom en loopt niet onder water bij regenval. Airco, alarm, warm en koud water en alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Prodokakastraat • Morgenstond • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!