fbpx
Ramalaan 28

Ramalaan 28

Ramalaan 28 - Royale woning op een hoekperceel met riante tuin. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Ramalaan 28

Royale woning op een hoekperceel met riante tuin.

€ 399.000

$ 431.329

SRD 3,216.851


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 450 m²
Perceelopp.: 1400 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3

Omschrijving

Zeer interessante en ruime woning op een hoekperceel in een veilige en populaire woonomgeving in Paramaribo-Zuid.

De woning
Riante en degelijk gebouwde woning in zeer goede staat van onderhoud. De woning is ruim van opzet en bijna volledig omsloten door een mooi aangelegde tuin met verschillende fruitbomen. Het perceel is aan de straatzijden omheind met solide materialen, waarlangs functionele beplanting aangelegd is om niet alleen de privacy te waarborgen, maar ook de aangename rustgevende sfeer van een groene omgeving te benadrukken.

De indeling van de ruimten in de woning is eveneens weldoordacht, aangezien alle slaapkamers grenzen aan de tuinzijde. Het betreft namelijk de windzijde van de woning waar niet alleen een verkoelende bries gedurende de dag is, maar ook zijn de slaapkamers vanwege de situering onttrokken aan de mogelijke omgevingsgeluiden van de straatzijde; privacy, rust en verkoeling dus. Er zijn 4 slaapkamers waarvan de master bedroom absoluut recht doet aan de benaming. Het betreft namelijk een riante kamer met interessante architectonische details zoals de verschillende vloerniveaus die zijn aangebracht om de ruimte in te delen en de lage scheidingsmuur om het slaapgedeelte optisch een knusser deel van de ruimte te laten zijn. Een ruime walk-in closet, een ruimte voor eventueel fitnessapparatuur en een grote badkamer met ligbad, douche en toilet zijn de overige ruimten die behoren tot de master bedroom. De overige slaapkamers in de woning zijn minder riant, maar voldoende ruim en allen voorzien van airco’s.

Lees verder...

In het andere deel van de woning treffen we de goed en volledig uitgeruste keuken met eetkamer. Vanuit deze ruimten is de toegang naar een zeer royale living die aan de straatzijde aansluit op een breed en volledig betegeld terras. Aan de tuinzijde is de toegang tot een comfortabel ingericht terras met volledig zicht op de tuin en uitstekend voorzien van een keukenblok en bar om uw gasten op maat te kunnen bedienen. Aan de voorzijde van de woning, naast de entree, bevindt zich de garage annex carport met de mogelijkheid om 3 auto’s te kunnen stallen. In het verlengde van de garage is een berging voor tuingereedschappen en andere materialen.

Het is een hele prettige en duurzaam gebouwde woning, met alle benodigde voorzieningen waarin hooguit veranderingen aangebracht hoeven te worden op basis van persoonlijke smaak of voorkeur. Neemt u contact op voor een bezichtiging van de woning.

Voorzieningen
Volledig airco, 220/110V, boiler, alarminstallatie, automatische rolpoort.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Ramalaan 28

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 493-497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Ramalaan • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname