fbpx
Reebergweg perc 66 Tamanredjo Commewijne Surgoed Makelaardij NV Woning W0661B3 7 - Reebergweg perc 66

Reebergweg perc 66

Reebergweg perc 66 - Een nette laagbouw woning van steen op een uitstekend stuk grond in het district Commewijne - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Reebergweg perc 66

Een nette laagbouw woning van steen op een uitstekend stuk grond in het district Commewijne

€ 42.500

$ 47.451

SRD 353.891


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 118 m²
Perceelopp.: 831 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

Omschrijving

Dit is een laagbouw woning van steen. Het heeft in totaal 4 slaapkamers en 2 douches en toiletten. De woning is dusdanig gebouwd dat het heel makkelijk te onderhouden is. De hele woning is opgetrokken met 4” cement stenen het heeft een bouw oppervlakte van 118 m². Er zijn verschillende houten accenten die voor een rustig tropisch gevoel zorgen.

Het perceel
Het perceel grenst aan 2 straten, is 831 m² groot en is helemaal in cultuur gebracht, zo kunt u genieten van de verschillende sierstruiken en fruitbomen. Door de natuurlijke beplanting rondom het hele perceel ervaart u een heerlijk gevoel van privacy.

Lees verder...

Voorzieningen
Voorzieningen zoals een vaste SWM aansluiting met warm water, EBS aansluiting met 110v/220v stroom zijn aanwezig. De woning wordt gekoeld met airco’s en er is een boiler aansluiting voor warm water. De wegen in de omgeving zijn allemaal betegeld met een open riool systeem. De omgeving heeft verschillende eethuizen en supermarkten wat het dagelijkse boodschappen doen vergemakkelijkt. De Wijdenbosch brug ligt op 25 minuten afstand van het huis.

Samenvatting
Dit is een unieke kans om een prachtig huis te kopen gesitueerd in een heel rustige en landelijke woonwijk te Commewijne.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
John Noble - Makelaar - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo - Suriname

John Noble

+597 710 6677

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Reebergweg perc 66 • Tamanredjo • Commewijne • Suriname