Remingtonstraat 31 te Zavana Estate

Remingtonstraat 31 te Zavana Estate - Bijzondere design woning in ‘gated’ project - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Remingtonstraat 31 te Zavana Estate

Bijzondere design woning in ‘gated’ project

Omschrijving

Voor de liefhebbers van modern en strak design heeft deze woning absoluut de elementen en voorwaarden die voldoen aan de criteria. Een bijzonder design waarbij optisch een combinatie is gemaakt van de hedendaagse trendy kubistische stijl met een traditioneel hellend dak. De volledig omheinde woning is gesitueerd tegen een groene achtergrond gevormd door het naastgelegen bos, wat ook de begrenzing vormt van het project en gescheiden wordt door een kanaal. De locatie van deze eigentijdse woning is de gated community in ontwikkeling Zavana Estates, net buiten de stadsgrens en nog geen 10 minuten verwijderd van de winkels, de bekende Kwattamarkt en alle andere voorzieningen. Dit betekent dat u alle voordelen heeft van het wonen in een community; de rust, de natuur en de veiligheid, maar toch binnen enkele minuten terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen of andere voorzieningen.

De toegang tot het terrein aan de voorzijde is heel praktisch via 3 poorten, waarvan 2 rolpoorten voor auto’s en een toegangspoort. Hierdoor kunnen er 2 auto’s op het terrein geparkeerd worden, waarvan 1 in de carport. Deze carport kan overigens met een simpele aanpassing getransformeerd worden tot een afgesloten garage.

De voorzijde van de woning is voorzien van een onderhoudsvriendelijke laag steenslag in combinatie met gedeeltelijke bestrating en bescheiden beplanting, passend bij de trendy minimalistische uitstraling. De absolute eyecatcher van de woning aan de voorzijde is de brede en zware kwaliteit hardhouten voordeur. Deze bijzondere entree, geeft reeds een goede indruk van wat men kan verwachten in de rest van de woning.

Lees verder...

Bij binnenkomst is er een hal waarin rechts toegang is naar een ruime was/bergruimte en links de doorgang naar de living. De living inclusief de moderne keuken met zicht op het riante kamerbrede terras, gescheiden door brede glazen terrasdeur panelen, maakt het leefgedeelte tot een aangename en comfortabele plek. Een doordachte indeling van de woning met het leefgedeelte gericht op het zuiden, resulteert in een lichte en aangename woonruimte doordat er veel minder invloed is van onze tropische zon en dus warmte. Aan de noordzijde (windzijde) van de woning zijn de slaapkamers inclusief 2 badkamers die geheel volgens de laatste trends met modern zwart sanitair zijn ingericht.

De woning is spiksplinternieuw en gereed voor directe bewoning.

Samenvatting
De woning is een absolute aanrader voor mensen die modern willen wonen in een omgeving waarbij veilig, groen en rust de belangrijkste kenmerken zijn. Sluit dit aan bij uw persoonlijke wensen? Een bezichtiging zal dit slechts kunnen bevestigen! Neemt u contact op voor het maken van een afspraak.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.


Remingtonstraat • Garnizoenspad • Wanica • Suriname


Deel deze pagina!

Dit object is momenteel niet beschikbaar.

Maak contact indien u zich wil informeren naar de de status van het object.

Bekijk hier alle woningen te koop!