Remingtonstraat 37 te Zavana Estates

Remingtonstraat 37 te Zavana Estates

Moderne nieuwbouwwoning (bj. 2022)

Objectcode: W0859B6

€ 175.000

$ 184.079

SRD 4147675


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 210 m²
Perceelopp.: 556 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers 2

Omschrijving

U wilt een nieuwe moderne woning, die volledig aan uw wensen en voorwaarden moet voldoen, in een rustige, veilige en prettige woonomgeving. Dit is natuurlijk mogelijk als u het zelf bouwt, geheel conform uw wensen en voorwaarden. Echter is het probleem dat het zelf bouwen een enorm stressvol en intensief traject kan zijn, waar u hoogstwaarschijnlijk niet op zit te wachten. Wij bieden daarom met deze nagelnieuwe woning een uitstekend alternatief; een nieuwe, moderne designwoning met een eenvoudig maar strakke vormgeving in een ideale woonomgeving in ontwikkeling?

Bijzonder en zeker niet onbelangrijk is dat bij de vormgeving van deze woning rekening is gehouden met de natuurelementen. De woning is namelijk goed gepositioneerd t.o.v. de zon (lichtinval en lage warmteontwikkeling) en op de wind (verkoeling). De volledig omheinde woning heeft de tuinzijde op het oosten waarbij u het prachtige uitzicht heeft op het groene decor gevormd door het naastgelegen bos. Heel bijzonder is de dagelijkse aanwezigheid van de bosbewoners (verschillende apensoorten) die op gezette tijden gespot kunnen worden in de hoge bomen, waardoor het gevoel van dicht bij de natuur wonen nog eens extra versterkt wordt. Het naastgelegen bos vormt ook de directe begrenzing van het project en wordt gescheiden van het project middels een afwateringskanaal.

De locatie van deze eigentijdse woning is de gated community in ontwikkeling Zavana Estates, net buiten de stadsgrens en nog geen 10 minuten verwijderd van winkels op en rond de Kwattaweg, de bekende Kwattamarkt en alle andere voorzieningen. Dit betekent dat u alle voordelen heeft van het wonen in een community; de rust, de natuur en de veiligheid, maar toch binnen enkele autominuten terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen of andere voorzieningen.

Lees verder...

De toegang tot het terrein is mogelijk via een rolpoort of toegangshek. Op het voorterrein is de verdeling gemaakt tussen een nog naar eigen inzicht en smaak in te richten gedeelte voor beplanting en het met steenslag verharde deel richting de entree en carport.

Bij binnenkomst van de woning is er een hal van waaruit er gelijk zicht is op de achtertuin en het terras via een grote raam. Rechts bevindt zich het gastentoilet en links bevindt zich de entree naar de ruime moderne Interdeco keuken met eetgedeelte en kookeiland. De open keuken, eetkamer en de living met grote ramen en glazen schuifpui vormen samen een aangename centrale leefruimte in de woning. De grote ramen bieden ook een wijds uitzicht op het ruime achterterras met de nog in te richten achtertuin.

De rechterzijde van de woning is uitstekend bedacht het deel van de woning waar de zon minder invloed op heeft. Hier bevinden zich daarom ook de ruime en koele slaapvertrekken, waarvan de hoofdslaapkamer beschikt over een walk-in closet en badkamer. De ander 2 logeerkamers hebben een gedeelde badkamer met toilet. Alle kamers worden verbonden door een gang waar zich ook een relatief ruime was- en strijkruimte bevindt.

Samenvatting
De woning is een absolute aanrader voor mensen die modern willen wonen in een omgeving waarbij veiligheid, groen en rust de belangrijkste kenmerken zijn. Sluit dit aan op uw persoonlijke wensen? Een bezichtiging zal dit slechts kunnen bevestigen! Neemt u contact op voor het maken van een afspraak.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Remingtonstraat • Garnizoenspad • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!