Remingtonstraat 59, Zavana Estate

Remingtonstraat 59, Zavana Estate

Moderne woning in de ‘gated community’ Zavana Estate

Objectcode: W0715B6

€ 125.000

$ 121.125

SRD 2962625


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 205 m²
Perceelopp.: 526 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Moderne woning in de gated community Zavana Estate.

De woning
Deze recent gebouwde woning (eind 2017) is gesitueerd op een locatie die volop in ontwikkeling is. Deze flatwoning is een modern concept, waarbij het leefgedeelte gericht is op de tuinzijde. Aan de voorzijde, naast de entree bevindt zich een ruime garage voor 2 auto’s. De opvallend diepe entree van de woning heeft een betegeld terras met een zithoek. Bij het betreden van de woning komt u in de hal en wordt u gelijk geconfronteerd met een bijzonder en opvallend aspect aan de architectuur van de woning. Het betreft een verhoogde nok met ramen, waardoor er een bijzondere lichtinval gecreëerd wordt door het hoge plafond in de hal. Het verhoogde plafond beschikt ook over ramen die tegen elkaar opengezet kunnen worden, wat weer het effect heeft van een betere luchtcirculatie. Hierdoor is er minder warmteontwikkeling in de woning. Aan weerszijden van de hal bevinden zich de slaapkamers, waarvan de master bedroom met eigen modern ingericht bad-toilet en walk-in closet, heel praktisch gescheiden is van de overige kamers. De overige 2 ruime slaapkamers delen een douche en toilet ingericht met sanitair van goede kwaliteit. Alle kamers zijn voorzien zijn van airco’s. Vanuit de hal richting de tuinzijde van de woning bevindt zich een aangename living met open keuken. Vanuit de living en de volledig uitgeruste keuken is er uitzicht op de royale tuin, die gescheiden wordt door een greppel met het bos aan de achterzijde. Vanwege het volle uitzicht op groen met zeer regelmatig bezoek van de nieuwsgierige bosbewoners (Kapucijner aapjes) wordt het gevoel van het midden in de natuur wonen nog eens extra aangenaam geaccentueerd.

In tegenstelling tot de gepresenteerde foto’s zullen in de maand mei reeds ingeplande werkzaamheden plaatsvinden rondom de woning, zoals de ophoging van de tuin en het optrekken van een linker scheidingsmuur van steen om het perceel verder af te bakenen.

Lees verder...

Voorzieningen
De woning beschikt over de gebruikelijke voorzieningen voor een moderne woning zoals airco’s, 220/110V, alarm en internet.

Samenvatting
De woning biedt een uitgelezen mogelijkheid om voor een zeer acceptabele prijs, de bekende negatieve aspecten van het zelf bouwen te vermijden en toch te kunnen beschikken over een kwalitatief goede woning in een prettige en beschermde omgeving. In verband met remigratie is deze woning te koop en is daarom scherp in prijs. De inboedel is eventueel tegen meerprijs voor overname beschikbaar. Voor meer informatie of een bezichtiging, neemt u contact op!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Remingtonstraat • Garnizoenspad • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!