Reuzenrietweg 29

Reuzenrietweg 29

Moderne Mediterrane Villa

Omschrijving

Moderne Mediterrane Villa in een familie vriendelijke woonwijk.

De woning
Een unieke Moderne Mediterrane villa, gelegen op een ruim hoekperceel in een kleinschalig woonproject in het district Commewijne. Op de begane grond treft u een open keuken met woonkamer en een slaapkamer met een ruime eigen bad en toilet en een apart gastentoilet.

Een stijlvolle betonnen trap bekleed met Surinaams hardhout biedt toegang tot de bovenverdieping. Er bevinden zich twee ruime slaapkamers en een master slaapkamer van maar liefst 40 m2. In de gang is er nog eens een apart gastentoilet. Via de tweede trap komt u uit op het dakterras van 150 m²; het biedt een adembenemend uitzicht over de totale naaste omgeving, inclusief de Suriname rivier.

Deze mediterrane villa voldoet aan alle Europese normen en is gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit. De fundering van het huis is gemaakt van een betonnen plaat met 600 staven betonijzer van rond 10 en 12. De eerste en tweede etage zijn op dezelfde manier gestort. De terrassen zijn afgewerkt met terracottategels. Terracottategels zijn gemaakt van geselecteerd natuurlijk klei die in de oven wordt gestookt tot temperaturen van 1100 °C voor een uitzonderlijk karakter en sterkte met een hoog kleurenbehoud en verwaarloosbare onderhoudsvereisten. In tegenstelling tot andere materialen behoudt terracotta dakbedekking zijn uiterlijk aanzienlijk met de leeftijd, waardoor het esthetische uiterlijk van uw huis na verloop van tijd behouden blijft. Veel aandacht is besteed aan details in het huis, waardoor het er strak en schoon uitziet en makkelijk te onderhouden is. Door de gedegen bouwstijl is er geen sprake van schimmel en optrekkend vocht aan de muren en kunt u in alle rust en veiligheid genieten van dit huis. De woning is gelegen in het landelijk, rustige Commewijne op nog geen 20 minuten afstand van de hoofdstad Paramaribo.

Lees verder...

Het perceel
Het terrein is opgehoogd en vervolgens met wit zand overdekt, wat een helder aanzien geeft en makkelijk in onderhoud is. De diverse strategisch geplaatste afvoerputten zorgen ervoor dat het terrein nooit onder water komt te staan. Het perceel is omgeven door palmen langs de weg. In de ruime tuin staan verschillende sierstruiken en fruitbomen, daarnaast is er volop plaats voor een zwembad.

Voorzieningen
Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. Er is een verharde weg en internetaansluiting. Aan het begin van de straat zijn er twee supermarkten gevestigd met een ruim aanbod aan producten. Het huis is verder voorzien van 3 fase-stroomaansluiting (110v/220v). De woonkamer en twee slaapkamers zijn voorzien van airco’s.

Samenvatting
Een gedegen woning waar u in alle rust en ruimte kunt ontspannen en genieten van de natuur. Binnen een half uur kunt u de stad en andere districten bereiken.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.


Reuzenrietweg • Lust en Rust • Commewijne • Suriname


Deel deze pagina!

Dit object is momenteel niet beschikbaar.

Maak contact indien u zich wil informeren naar de de status van het object.

Bekijk hier alle woningen te koop!