fbpx
Reuzenrietweg Lust en Rust Commewijne Surgoed Makelaardij NV Woning W0655B6 1 - Reuzenrietweg

Reuzenrietweg

Reuzenrietweg - Schitterende nieuwbouw bungalow te Lust en Rust (Commewijne). Geschikt voor twee personen. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Reuzenrietweg

Schitterende nieuwbouw bungalow te Lust en Rust (Commewijne). Geschikt voor twee personen.

€ 69.500

$ 76.807

SRD 572.823


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 100 m²
Perceelopp.: 489 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1

Omschrijving

Eenvoudig met een moderne uitstraling. De woning is dusdanig gebouwd dat het heel makkelijk te onderhouden is. De hele woning is opgetrokken met splitstenen wat uniek is voor de omgeving. Het is in februari 2019 opgeleverd. Deze woning heeft een bouw oppervlakte van 100 m². De woonkamer en keukenruimte hebben een grootte van 40 m², de slaapkamer is 16 m² en de walk-in closet is 4.5 m². Er zijn verschillende houten accenten die voor een rustig tropisch gevoel zorgen.

Het perceel
Het perceel is 488.70 m² groot en is helemaal in cultuur gebracht, zo kunt u genieten van de verschillende sierstruiken en fruitbomen. De achterzijde van het erf is speciaal ingericht als groentetuin met een aparte plantenkas. Door de natuurlijke beplanting rondom het hele perceel ervaart u een heerlijk gevoel van privacy. Het terrein is goed verduurzaamd met steenslag en paden van straattegels.

Lees verder...

Voorzieningen
Voorzieningen zoals glasvezel internet, een vaste SWM aansluiting met warm water, EBS aansluiting met 110v/220v stroom zijn aanwezig. De woning wordt gekoeld met airco’s en er is een boiler aansluiting voor warm water. De wegen in de omgeving zijn allemaal betegeld met een open riool systeem. De omgeving heeft verschillende eethuizen en supermarkten wat het dagelijkse boodschappen doen vergemakkelijkt. De Wijdenbosch brug ligt op 15 minuten afstand van het huis.

Samenvatting
Dit is een unieke kans om een prachtig huis te kopen gesitueerd in een heel rustige en landelijke woonwijk te Commewijne. De mogelijkheid bestaat voor een snelle denker het huis plus inboedel en een auto over te kopen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
John Noble - Makelaar - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo - Suriname

John Noble

+597 710 6677

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Reuzenrietweg • Lust en Rust • Commewijne • Suriname