Robbylaan 8

Robbylaan 8

Woning met zwembad in een zeer respectabele buurt!

Objectcode: W0757B6

€ 290.000

$ 336.493

SRD 6873290


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 300 m²
Perceelopp.: 800 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

Omschrijving

Ruime woning met zwembad in een courante omgeving!

De woning
De woning ligt aan een betegelde weg, de omgeving is goed bewoond en het is een buurt waar een ieder met plezier zal en zou willen wonen. Door de omrastering en goede beveiliging wordt het veiligheidsgevoel sterk verhoogd.

Aan de voorzijde van de woning is er een veranda en via deze komen we bij de voordeur die grotendeels uit glas bestaat en ons brengt in de woonkamer die zeer ruim is in omvang. Aan de voorzijde van de woning kijk je via de keuken naar de straatzijde. Deze keuken is een ruime keuken die aansluit op de woonkamer. Aan de rechterzijde van de woonkamer bevindt zich een hal met twee logeerkamers die samen gebruik maken van dezelfde bad en toilet.

Gaan we naar de linkerzijde van de woning, vinden wij een studeerkamer die eventueel ook gebruikt kan worden als slaapkamer. Ook aan deze zijde is er een gastentoilet die aansluit en hierop bevindt zich de master bedroom met zijn eigen bad en toilet.

De woonkamer uitgelopen, komen we bij een ruim achterterras waar het heerlijk verpozen is met uitzicht op het zwembad. De achterzijde van de woning heeft ook wel genoeg tuin om te genieten van de buitenlucht of voor een gezellig samen zijn. Wilt u de woning bezichtigen? Gelieve contact te maken met de beheermakelaar.

Het perceel
De breedte van het perceel is 20 meter en de diepte 40 meter. Links staat er een bebouwd perceel en rechts een bebouwd perceel en ook van achteren grens de woning aan een bebouwd perceel.

Voorzieningen
Warm en koud water, elektriciteit 110/220volt, alarm en internet zijn aanwezig.

Samenvatting
Leuke woning in een gewilde buurt. Met wat kleine aanpassingen kan dit zeker uw droom huis worden.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Robbylaan • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!