fbpx
Roggestraat 7

Roggestraat 7

Roggestraat 7 - Robuuste hoogbouw, scherpe prijs, prachtig huis. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Roggestraat 7

Robuuste hoogbouw, scherpe prijs, prachtig huis.

€ 87.500

$ 101.882

SRD 1,442.037


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 250 m²
Perceelopp.: 476 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

Omschrijving

Omgeving Highway, Tout Lui Faut kanaalweg, zandgedeelte, rustig en landelijk, veel wind en een wijds uitzicht, robuuste hoogbouw, KOOPJE! Spreken deze kernwoorden u aan, dan bent u hier op het juiste adres. Deze robuuste solide hoogbouwwoning is modern en nieuw gebouwd; bij een bezichtiging zal opvallen dat er met kwaliteit aan de bouw is gewerkt.

Het terrein is nagenoeg 500m² groot en omheind met een schutting en een kleine schuifpoort. Een garage is niet aanwezig maar onder de woning kan geparkeerd worden. Op de begane grond bevindt zich een klein één slaapkamer appartement, ook te gebruiken voor andere doeleinden. Er is één slaapkamer, een kleine voorruimte en bad en douche en een bergruimte.

Onder de woning is open en er is ruimte voor hangmatten, opslag of parkeerruimte.

Lees verder...

Via de buitentrap komt u op het ruime balkon dat in een L-vorm is gebouwd; ideaal is de betonnen tegelvloer zodat u geen last heeft van regenwater dat zou blijven staan indien het inwaait. Tevens is het balkon zodanig gebouwd dat u te allen tijde niet in de felle ondergaande zon hoeft te zitten en altijd in de zwoele landwind kunt zitten. Het uitzicht is prachtig richting het Tout Lui Faut middenkanaal, 100 meter verder gelegen.

Drie slaapkamers zijn er op de eerste verdieping, een kleine woonkamer en keuken en een tussenruimte die toegang geeft tot een apart toilet en een aparte ruimte met wasbak om te douchen. De vloer in de woning is gemaakt van hout en de tussenmuren zijn opgemetseld in steen. Het huis is beveiligd met dievenijzer, heeft 3 fase stroom (110v/220v), heeft hier en daar een airco en beschikt over een boiler, hydrofoor en durotank. Kortom, ready to go voor een scherpe prijs.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Roggestraat 7

Surgoed Makelaardij NV

+597 422-644
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Roggestraat • Tout Lui Faut • Wanica • Suriname


Deel deze pagina!