fbpx

Ronaldlaan 81

Ronaldlaan 81 - Woon-/ bedrijfspand te Uitlvugt - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Ronaldlaan 81

Woon-/ bedrijfspand te Uitlvugt

€ 89.000

$ 104.737

SRD 781.128


Status: Te koop
Woonopp.: 150 m²
Perceelopp.: 450 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1

Omschrijving

Middenstandswoning op prettige wijk te Uitvlugt.

Het pand
Deze woning staat aan de Ronaldlaan. Het betreft een middenstand laagbouwpand die momenteel ingericht is en gebruikt wordt als bedrijfspand, met de volgende indeling: een garage, een voorzaal, keuken, drie slaapkamers, bad en toilet en een berging.

De woning verkeert in redelijke staat, bestaat uit gemengde constructie van steen, triplex, cementboard en gipsplaten. Hier en daar is het gerenoveerd en gemoderniseerd, maar op andere plekken in het pand zal dat nog moeten geschieden.

Het terrein heeft een grootte van 450 m², met een frontbreedte van 15 m. Op het achtererf is er voldoende ruimte voor een achterbalkon of uitbreiding van het pand. Veel is niet met de tuin gedaan, maar geeft de nieuwe eigenaar de kans dit naar eigen smaak te ontwikkelen.

Voorzieningen
Straatverlichting en een gesloten rioleringssysteem zijn aanwezig. Het geheel is voorzien van een degelijke omrastering. 110/220v aanwezig.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Ronaldlaan • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


Deel deze pagina!