Rosanlaan 12

Rosanlaan 12

Woonhuis & studio’s

€ 117.000

$ 141.295

SRD 2223000


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 281 m²
Perceelopp.: 571 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 8
Slaapkamers: 7
Badkamers: 6

Omschrijving

Woning met studio’s.

De woning
Dit object staat aan de onverharde Rosanlaan (omgeving Derde Rijweg).

Deze woning biedt vele mogelijkheden. Het gaat hierbij om een hoogbouwwoning bestaande uit; vier slaapkamers boven, voorzaal, balkon en tweemaal bad en toilet. De verdieping van de woning die dienstdoet als de werkelijke woning is te bereiken via de buitentrap die uitkomt op het ruime voorbalkon. De benedenwoning bestaat uit vier studio’s, elk met een keuken, slaap-en leefruimte en bad en toilet. Verder staat onderaan de woning een garage, die ruimte biedt voor twee auto’s en op de inrit is er ook nog de mogelijkheid voor parking. Deze ruimte is ideaal voor de warme tropen om in de middag rustig te vertoeven onder de woning en daar te genieten van de schaduw en koele bries.

De studio’s zijn allemaal aan elkaar verbonden d.m.v. tussendeuren. U kunt de studio’s als optie, dus ook aan grotere groepen verhuren. De woning is recent van boven geschilderd en het dak vervangen. Elke kamer en studio, alsook de voorzaal van de bovenverdieping zijn voorzien van airco.

Voorzieningen
De woning is voorzien van 110/220v, warm water, Wi-Fi, alarm en camera’s.

De omgeving
Het betreft een fijne, maar toch wel redelijk drukke omgeving. Er is van alles in de directe en indirecte omgeving; een supermarkt aan de overkant, slagerij, eethuisjes (Javaans/chinees), huisarts, bus bereik naar centrum etc.

Op 4 km afstand universiteitscomplex
Op 4 km afstand Academisch Ziekenhuis
Op 2 km afstand van Hermitage Mall (Macdonalds/winkelmall/bioscoop/foodcourts)

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Rosanlaan • Welgelegen • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!