Saharanpurweg 49

Saharanpurweg 49 - Goed onderhouden woning - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Saharanpurweg 49

Goed onderhouden woning

Objectcode: W0813B6

€ 115.000

$ 129.980

SRD 2725615


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 220 m²
Perceelopp.: 554.85 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1

Omschrijving

Mooi goed onderhouden woning aan een geasfalteerde straat.

De woning
Deze mooie woning, niet ver van de Kwatta markt en Politiepost Kwatta gelegen.

Het betreft een moderne woning. Bij het betreden van het perceel komt u via de oprit in een open garage. Tevens loopt u via een mooi open voorterras de woonkamer binnen, gelijk annex een mooie keuken met alle nodige gemakken. Vanuit de woonkamer heeft u aan de achterzijde een ruim beveiligd achterterras dat doorloopt naar een afgesloten buiten keuken tevens voorzien van alle gemakken. Er is ook een opberghok naast de buitenkeuken.

De woning heeft 3 slaapkamers, een badkamer en 2 toiletten. Deze woning is voorzien van alle denkbare gemakken, ook voor onderhoud is er aan gedacht, om het efficient mogelijk te kunnen onderhouden. De vloeren zijn betegeld en de keuken is verder voorzien van een mooi eiland en ook een ingebouwde oven, magnetron, vaatwasser en koelkast.

Lees verder...

Een goed beveiligde woning met dievenijzer, camerasysteem en alarminstallatie. Verder beschikt het over 110V/220V stroom. Bij de bouw is niet bezuinigd op hoogwaardige materialen. Kortom, een kant-en-klare woning die gelijk bewoond kan worden.

Het terrein
Het betreft een eigendomsterrein en heeft oppervlakte van 554.85 m2. De frontbreedte is 17.3-meter en de diepte 32.05 meter. Een deel van het terreinis verhard met klinkers en heeft verder mooie palmen en sierstruiken.

De omgeving
De omgeving is zeer aangenaam & rustig. Niet ver van diverse supermarkten, apotheken, RGD poli , bouwmatriaal zaken, KKF, Politiepost Kwatta, Kwatta markt en er zijn artsen in de nabije omgeving.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nathalie Kersout

+597 710-6677

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Saharanpurweg • Kwatta • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!