fbpx
Salikweg 12 Kwatta Paramaribo Koopwoning W0673B9 Surgoed Makelaardij NV - Salikweg 12

Salikweg 12

Salikweg 12 - Bijzondere woning te Kwatta - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Salikweg 12

Bijzondere woning te Kwatta

€ 290.000

$ 320.704

SRD 2,391.809


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 587 m²
Perceelopp.: 790 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3

Omschrijving

Bijzonder ruime woning met kantoor- en praktijkruimte.

De woning
De woning bestaat uit 2 delen namelijk de hoogbouw en een ruime aanbouw in U-vorm aan de achterzijde. De woonruimte in de hoogbouw beslaat al bijna 400 m². De aanbouw aan de achterzijde van de woning heeft een grootte van 189m². De indeling van de woning bestaat geheel uit ruime vertrekken met alle voorzieningen. Verder zijn er in totaal 3 keukens waarvan 2 in de woning en 1 in de aanbouw als buitenkeuken. Centraal in de woning bevinden zich de badkamers met toilet. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich zowel op de boven- als de benedenverdieping een ruim en beveiligd terras. De voorzijde van de woning is aan de windzijde waardoor het altijd aangenaam vertoeven is op een terras naar keuze, zowel in de ochtend als in de avond. Een prettige en multifunctionele ruimte is de aanbouw aan de achterzijde van de woning. Hier zijn alle voorzieningen zoals een keuken, toilet, kantoorruimte en magazijn. Deze ruimte kan met geringe wijzigingen getransformeerd worden tot een ruimte(n) voor andere doeleinden. Er is zowel een garage aan de linker- als de rechterzijde van de woning voor 2 auto’s en op het terrein is er ruim voldoende parkeermogelijkheid voor bezoekers.

Het perceel
Het perceel is van de voor- tot aan de achterzijde volledig bestraat met klinkers. Het terrein is voorzien van verschillende perkjes met steenslag en beplanting, waardoor het geheel weinig tot geen onderhoud nodig heeft. De locatie van het perceel met woning is nog geen 100 meter verwijderd van de belangrijke hoofdweg; Kwattaweg, waarlangs verschillende winkels te vinden zijn.

Voorzieningen
De woning heeft goede beveiligingsvoorzieningen zoals dievenijzer en een alarmsysteem. Vrijwel alle ruimten zijn voorzien van airco’s. Er is sprake van zowel 220V als 110V.

Piquero Ong-A-Swie - Makelaar - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 493-497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Salikweg • Kwatta • Paramaribo • Suriname