Scheelietstraat pc123 en Schortstraat pc 19- Blauwmeer

Scheelietstraat pc123 en Schortstraat pc 19- Blauwmeer - Te Koop: Twee Aangrenzende Percelen in Woonverkavelingsproject BLAUWMEER - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Scheelietstraat pc123 en Schortstraat pc 19- Blauwmeer

Te Koop: Twee Aangrenzende Percelen in Woonverkavelingsproject BLAUWMEER

Objectcode: KW00768

€ 42.500

$ 45.598

SRD 1785000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 130 m²
Perceelopp.: 819.09 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 6
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs1 / 1

Omschrijving

In distrikt Para, op een oud uitgemijnd bauxietterrein aan de Highway richting Paranam, zo’n 20 minuten ten zuiden van Paramaribo, ligt het project Blauwmeer. Dit woningbouwproject van ruim 55 hectare, heeft zijn naam te danken aan haar kunstmatig ontstane meren die hun azuurblauwe kleur danken aan de daarin aanwezige mineralen.

Op eigendomskavels vanaf 300 m² tot ruim 600 m² zouden ruim 140 starterswoningen worden gebouwd met gebruikmaking van een revolutionaire bouwtechniek waarbij in eerste instantie piepschuim het belangrijkste bouwmateriaal zou zijn. Aangezien piepschuim en het warme klimaat van Suriname niet goed samengaan, stapte men in een later stadium over naar het duurdere cement als belangrijkste bouwmateriaal.

Aan de Scheelietstraat en de Schortstraat in dit project, worden 2 eigendomskavels van elk ruim 400 m² te koop aangeboden. Beide kavels zijn aan hun achterzijde met elkaar verbonden, waardoor een unieke mogelijkheid wordt geboden een ideale ruimte te creëren. Op 1 van de kavels staat een in aanbouw zijnde woning met bouwoppervlak van 130 m² en waarbij cement gebruikt is als bouwmateriaal. Indeling van de woning: Voorterras, woonkamer, keuken, berging, 3 slaapkamers, badkamer en toilet.

Kenmerken van de Buurt:
• De Scheelietstraat en de Schotstraat zijn twee rustige straten in BLAUWMEER waar u kunt genieten van de serene omgeving.
• Het project is voorzien van verharde wegen en ruim opgezet met voldoende groenzones.
• De infra is ondergronds aangelegd. Met een gesloten rioleringssysteem is de afwatering van regenwater geen probleem
• Elektriciteit en drinkwater zijn reeds aanwezig op het project, waardoor je direct kunt beginnen met plannen voor jouw nieuwe thuis.
• Maaiwerkzaamheden op lege kavels en woningen in aanbouw worden uitgevoerd door plaatselijke bewoners tegen een vergoeding, waardoor de buurt netjes wordt gehouden.

📞 Interesse? Neem vandaag nog contact op met de makelaar voor meer informatie, prijzen en om een bezichtiging te regelen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Scheelietstraat pc123 en Schortstraat pc 19- Blauwmeer - Accaribo - district Para • Blauwmeer • Para • Suriname