fbpx
Sebastiaan A.W. Mulderstraat 84

Sebastiaan A.W. Mulderstraat 84

Sebastiaan A.W. Mulderstraat 84 - Twee woningen op een ruim gelegen terrein in Noord. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Sebastiaan A.W. Mulderstraat 84

Twee woningen op een ruim gelegen terrein in Noord.

€ 180.000

$ 203.531

SRD 1,517.938


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw en Hoogbouw
Woonopp.: 320 m²
Perceelopp.: 1350 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 10
Slaapkamers: 6
Badkamers: 5

Omschrijving

Hoog- en laagbouwwoning in een redelijke goede staat.

De woning
Deze woning beschikt over twee appartementen die zo goed als af zijn, maar wat achterstallig onderhoud hebben. De indeling van de appartementen is zeer praktisch ingericht. Het kan als een geheel verhuurd worden, omdat beide appartementen door één deur worden verbonden met elkaar.

De hoogbouwwoning is de hoofdwoning die beschikt over vier slaapkamers, en het onderste gedeelte zou ook verhuurd kunnen worden. Met de kleurencombinaties van de muren aan de binnenkant van de woning is er een gezellige sfeer gecreëerd. Vermeldenswaardig is dat je op het balkon van deze woning een prachtig uitzicht hebt en het gehele balkon is gescreend met muskietengaas.

De buitenzijde van de hoogbouwwoning verdient een schilderbeurt en met wat kleine aanpassingen kunt u de laagbouwwoning gelijk in gebruik nemen.

Het perceel
Het perceel is geheel omrasterd met een 1 meter hoge stenen muur en daarop ijzer laswerk gevestigd. Het perceel is gelijk met de straat, maar vanwege de goede afwatering loopt het niet onder. Met een frontbreedte van 45 meter bij 30 meter diep heeft u een pracht van een terrein. In het midden van het perceel is er gelegenheid tot relaxen gecreëerd, alwaar je een hangmat kunt ophangen of gewoon lekker barbecueën.

Voorzieningen
Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig; 110/220 stroom.

Samenvatting
Wonen in Paramaribo-Noord, op een ruime kavel als deze, geeft een ruimtelijk en veilig gevoel.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Sebastiaan A.W. Mulderstraat 84

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422-644

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Sebastiaan A.W. Mulderstraat • Noord • Paramaribo • Suriname


Deel deze pagina!