Shantaweg 28, De Schuilplaats

Shantaweg 28, De Schuilplaats

Zeer bijzonder, compleet en energieneutraal herenhuis met zwembad in gated community.

Objectcode: W0648B6

€ 185.000

$ 192.868

SRD 4384685


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Herenhuis
Woonopp.: 200 m²
Perceelopp.: 500 m²
Woonlagen: 3
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

Omschrijving

De woning, uit bakstenen opgetrokken, heeft niet alleen een zeer Europese uitstraling, maar is ook voorzien van alle gemakken voor comfortabel en luxe wonen. De woning bestaat uit 3 woonlagen met een serre uitbouw aan de voorzijde van de woning vanaf de begane grond tot aan de eerste verdieping. Aan de linkerzijde van de woning is eveneens een serre uitbouw waardoor de ruimte van de woonkamer een stuk vergroot kan worden. Zowel de bouw van de woning als de extra voorzieningen, zowel binnen als buiten bevestigen dat er vakkundig en met gebruik van kwaliteitsmaterialen gewerkt is aan de woning. Bijzonder is ook de aanwezige installatie voor het gebruik van zonne-energie waardoor de woning energieneutraal bewoond kan worden. Een echte ‘eyecatcher’ is het mooie zwembad met een rotspartij en waterval, centraal op het perceel aangelegd.

Buiten is een ruime, uit baksteen opgetrokken solide schuur voor het opbergen van tuinbenodigdheden en ander onderhoudsmateriaal. Het perceel ligt aan een kreek waar een schitterend vlonderterras met overkapping geconstrueerd is. Een heerlijke plek met een wijd uitzicht op de omgeving en voldoende privacy om te ontspannen en te genieten van de groene omgeving en het water.

Lees verder...

Het perceel
Het perceel ligt op een bijzondere locatie in ‘gated community’ aan het eind van een korte straat, waardoor de rust en privacy is gegarandeerd. Het perceel oogt ruim door de indeling en het mooi aangelegde gazon met de keurig bestraatte paden.

Voorzieningen
De woning is werkelijk voorzien van alle gemakken en in zeer goede staat van onderhoud. Luxe, comfortabel en veilig wonen voor een meer dan aantrekkelijke prijs. Een bezichtiging zal ongetwijfeld bevestigen dat dit een unieke kans is!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Shantaweg • Garnizoenspad • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!