Shriyalaan pc 20

Shriyalaan pc 20

Een aangename verrassing op een onverwachte plek

Objectcode: KW00066

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 125 m²
Perceelopp.: 400.43 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs1 / 1

Omschrijving

Deze leuke volledig gemeubileerde éénsgezinswoning is gelegen in een met straatklinkers verharde zijweg van de Vredeslustweg 1 in het district Wanica. De woning staat op een eigendomsperceel, met een totaal oppervlak van 400,43 m², een frontbreedte van 20 m en een diepte van ca 20,04 m. Vanuit de Indira Gandhiweg is de afstand tot de Shriyalaan ongeveer 380 meter.

Het perceel
Het terrein is aan alle zijden ommuurd en toegang tot het terrein wordt geboden door middel van een ijzeren schuifpoort. Aan weerszijden wordt het terrein begrensd door kavels met woningen, maar het terrein aan de achterzijde is nog onbebouwd. Het erf is opgehoogd met schelpzand en toegang tot het terrein wordt geboden via een brede ijzeren rolpoort. Een betegelde oprit leidt naar een indoor garage.

De woning
De woning is van steen opgetrokken en heel goed onderhouden.
De indeling van de woning ziet er alsvolgt uit:
• 3 slaapkamers
• Woonkamer
• Open keuken
• Bad en toilet ruimte
• Washok / Berging
• Voorterras
• Indoor garage met electrische roldeur naar binnen gelegen. De weg is vrij druk bewoond, maar de buurt zelf is heel rustig en het is er aangenaam vertoeven. Je ervaart een gevoel van eensgezindheid en rust.

Lees verder...

Alle ramen, alsmede de buitenzijde van het voorterras zijn voorzien van traliewerk (dievenijzer) tegen inbraak. Het plafond is van pvc-schroten en de vloeren zijn allen betegeld. Toegang tot het huis wordt geboden via een mooie houten voordeur vanuit het voorterras dat uitkomt in de woonkamer of via een binnendeur vanuit de garage. Een volledig nieuw aangelegde moderne keuken maakt het geheel af. Zoals eerder aangegeven is de woning verder helemaal ingericht met nieuwe meubels en dat wordt allemaal bijgeleverd bij aankoop.

Voorzieningen
110V/220V electriciteitsaansluiting, swm water aansluiting, hydrofoor, boiler

Het terrein is op naam van een stichting en bestuur overname is mogelijk bij aankoop.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Shriyalaan • De Nieuwe Grond • Wanica • Suriname