Siddhartstraat 15

Siddhartstraat 15

Objectcode: W0761B6

€ 139.500

$ 157.671

SRD 3306289.5


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 180 m²
Perceelopp.: 600 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Home sweet home! Gelijk thuis voelen in een milieuvriendelijke woonomgeving.

De woning
De woning is 4 jaar geleden gebouwd en nooit bewoond geweest. Er is met zeer hoogwaardige materialen gewerkt, denkende aan de ramen, tegels en sanitaire. Bij deze woning is er gelet op ontwerp, kijk maar naar het Italiaans dak, de ligging van de woning op het terrein, en het gevoel van home sweet home die de woning van binnen als van buiten uitstraalt.

Er is een garage voor twee auto’s, ook bevindt zich in de garage een ruimte voor witgoed. Wij gaan naar binnen via de garage en belanden in de woonkamer. Wat gelijk opvalt is de ruime witte keuken met een zwarte aanrechttop. Een pracht van een keuken waarbij boven het aanrecht netjes is betegeld, wat het geheel afmaakt en makkelijk te reinigen valt. Door een accent muur te creëren wordt er een leuke sfeer in de woonkamer gecreëerd, en dat er veel lichtinval is in de woonkamer komt doordat er grote ramen zijn gebruikt. Ook de schuifdeur naar het terras zorgt voor veel lichtinval.

De gang naar achteren brengt ons langs het bad en toilet voor de twee kamers die zich aan de linkerzijde van de woning bevinden. Vermeldenswaardig is dat er voor de gasten een apart toilet is gemaakt, waardoor privacy gescheiden blijft. Aan de rechterzijde van de woning, dus de oostkant, hebben wij de master bedroom die zijn eigen walk-in closet heeft en zijn aparte douche en toilet, sfeervol ingericht en ook weer met een kleuraccent op één van de muren. Deze woning kunt u met eigen ogen bewonderen door een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Het perceel
De breedte van het perceel is 20 meter en diepte 30 meter. Links een bebouwd perceel en rechts een leeg perceel, ook van achteren grenst de woning aan een bebouwd perceel. Het gehele terrein is omrasterd, het gedeelte naar de garage betegeld en een deel van het terrein opgevuld met base core.

Voorzieningen
Water en elektra 110/220, warm en koud, alarm met camera zijn allen aanwezig.

Samenvatting
Zeer aantrekkelijke woning voor een scherpe prijs!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Siddhartstraat • Leiding 21 • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!