fbpx
Sir Winston Churchillweg 1501

Sir Winston Churchillweg 1501

Sir Winston Churchillweg 1501 - Lekker ontspannen en genieten van de langsvarende bootjes, de ondergaande zon, en dit alles vanuit een hangmat in uw achtertuin, langs de Suriname rivier. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Sir Winston Churchillweg 1501

Lekker ontspannen en genieten van de langsvarende bootjes, de ondergaande zon, en dit alles vanuit een hangmat in uw achtertuin, langs de Suriname rivier.

€ 475.000

$ 512.828

SRD 3,824.669


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 248 m²
Perceelopp.: 6642.27 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

De woning
Deze laagbouwwoning staat in het midden van een goed onderhouden terrein van 6.640 m2, dat totaal is omheind met cement stenen en ijzerwerk. De woning heeft een bouwoppervlakte van 248 m2 en is speciaal gebouwd met een ruim achterbalkon met de Suriname rivier als uitzicht. De keuken, woonruimte en balkon verbinden zich heel makkelijk met elkaar. Dit zorgt voor een aangename flow binnen het huis. De drie slaapkamers hebben allemaal een ingebouwde houten klerenkast en een airco voor de extra koeling. De grootste kamer heeft haar eigen douche en toilet en de twee overige kamers delen samen een algemeen bad en toiletruimte.

Gelijk naast de woning is er een ruime garage voorzien met toilet en bergruimte en groot genoeg voor twee terreinauto’s; het is 71 m2 groot. Aan de overzijde van de woning staat een metalen schuur speciaal om het bootje weg te zetten; dit gebouw is 91 m2 groot.

De omgeving
Dit is echt een aangename woonomgeving; de percelen zijn allemaal redelijk groot, de belangrijke wegen zijn geasfalteerd en u kunt binnen aanzienlijk korte tijd de leukste resorts bezoeken.

Lees verder...

Inrichting
Het terrein is omrasterd met een stenen schutting en aan de rivierzijde is van metaal. Het terrein is 47 meter breed aan de rivierzijde en 58 meter breed aan de Sir Winston Churchillweg. U maakt gebruik van een goed betegelde weg die van de straat langs de woning naar de rivier leidt. Een laagbouwwoning, een garage en een kleine houten schuur.

Voorzieningen
Stroomvoorziening en water zijn aangesloten.

Samenvatting
Dit is het juiste moment voor watersportliefhebbers, maar ook iemand die buiten de stad wenst te wonen en een goed onderhouden huis en erf te bemachtigen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Sir Winston Churchillweg 1501

John Noble

+597 710 6677

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Sir Winston Churchillweg 1501 • • Para • Suriname