Sir Winston Churchillweg 673

Sir Winston Churchillweg 673

1.2 hectare eigendomsterrein langs de Surinamerivier

Objectcode: W0735B6

€ 850.000

$ 986.273

SRD 20145850


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 350 m²
Perceelopp.: 12000 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Goed gelegen stuk grond aan de Surinamerivier!

De woning
Dit terrein met zijn prachtige oprijlaan is een unicum langs de Surinamerivier. In deze breedte en diepte vind je ze niet zo vaak een goed onderhouden terrein met aan de voorzijde een wachtershuis en aan de rivierzijde de hoofdwoning. Het terrein is helemaal omrasterd aan zowel de linker- als de rechterzijde met een door steen opgetrokken muur. De voorzijde is gedeeltelijk opgetrokken met steen en voor de helft bekleed met harmonicagaas, terwijl de achterzijde volledig is opgetrokken met harmonicagaas.

Dit terrein is te bereiken via de Adhinweg, aangekomen op de Sir Winston Churchillweg naar rechts net voorbij de Marine basis of vanaf de nieuwe Vabi brug, als maar rechtdoor rijden net voorbij de Marine basis dan wordt het afremmen anders rij je er voorbij, niet ver gelegen van de stad.
De wachterswoning heeft een oppervlakte van 75 m² en wat andere opstallen voor opslagruimte op het terrein. De hoofdwoning is gedateerd en zou met de nodige inzichten omgetoverd kunnen worden naar een hedendaagse moderne woning.

Aan de rivierzijde is de beschoeiing goed aangepakt, er is gestort met beton waardoor er een breed betonnen looppad is ontstaan en daardoor er geen afkalving plaatsvindt, integendeel zou men met een kleine investering een zandstrand kunnen aanleggen. Doordat het terrein zo groot is en al voor een deel in cultuur is gebracht, hoef je alleen je creatieve geest erop los te laten of uit te besteden aan een architect om de prachtige mogelijkheden die dit ruim terrein biedt verder tot ontwikkeling te brengen naar uw behoefte.

Lees verder...

Het perceel
De breedte van het perceel 75 meter en diep 160 meter lang, links is een leegstaand perceel en rechts een bebouwd perceel, keurig onderhouden en ligt langs de Surinamerivier.

Voorzieningen
Water en elektriciteit 110/220volt zijn aanwezig.

Samenvatting
Pracht van een terrein met heel veel perspectief!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Sir Winston Churchillweg • Boxel • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!