Somariastraat 16

Somariastraat 16

Mooie gerenoveerde hoogbouwwoning in prettige wijk te Uitvlugt

€ 115.000

$ 138.779

SRD 2185000


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 200 m²
Perceelopp.: 387 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

Omschrijving

Prettige woning gelegen te Uitvlugt aan de Somariastraat. Een woning die fris en modern gerenoveerd is met de behouden tijdloze accenten uit de tijd van weleer.

Het pand
Gelegen op een redelijk ruim stadsterrein is deze hoogbouwwoning die half opgetrokken is uit steen en voor de helft van hout. Wat opvalt is de ruimtelijke uitstraling van de woning, frisse accenten, moderne keuken en ruime lichtinval met veel balkons. De woning heeft op de begane grond een ruime studio met eigen kitchenette, bad en toilet. Deze ruimte kan gebruikt worden als praktijk, studio of masterroom voor bewoning. Onder de woning is behalve de studio een geweldige open ruimte die gebruikt kan worden voor opslag, wachtruimte, garage, berging of desnoods een uitbreiding op de bestaande studio als appartement. Vanuit de studio op de begane grond krijgt men het ruime achterbalkon waar volop ruimte is voor hangmatten, BBQ terras set etc. etc. U kunt goed toeven in de achtertuin waar voldoende privacy is gecreëerd door de houten schoubben wand die gebouwd is op de schutting.

Op de eerste verdieping bevindt zich het daadwerkelijke woongedeelte met 3 slaapvertrekken. Er is een ruime woonkamer met een ruim voor- en achterbalkon die goed op de wind gelegen zijn. Zowel via een uitpandige trap aan de achterzijde als voorzijde van de woning krijgt u toegang tot de bovenverdieping. Het ruime voorbalkon heeft een schuifpui waardoor er veel lichtinval in de woning komt maar ook veel wind door de woning kan blazen. De open keuken bevindt zich meer aan de achterzijde van de woning richting het achterbalkon en heeft een klein werkeiland; u zult zien dat de open keuken leuk intervenieert met de woonkamer. Er zijn 3 slaapkamers die allemaal gebruik maken van een sanitaire ruimte met douche, wasbak en toilet. Bent u op zoek naar een masterroom? Dan adviseren wij u de studio op de begane grond daarvoor te gebruiken.

Lees verder...

Het perceel
Het terrein heeft een oppervlakte van 387 m² met een frontbreedte aan de geasfalteerde Somariastraat van 15 meter en een diepte van 26 meter. Het terrein heeft twee schuifpoorten waardoor u de mogelijkheid heeft een kleine auto onder de open ruimte onder de woning te parkeren en eventueel andere voertuigen middels de schuifpoort die toegang geeft tot de inrit aan de zijkant van de woning.

Voorzieningen & mogelijkheden
Er zijn geen bijzondere voorzieningen te melden. De buurt heeft aansluiting op alle nutsvoorzieningen zoals water, stroom en telefoon. Voorzieningen voor installeren van airco’s zijn aanwezig.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422-644
[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Somariastraat • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!