Sonfowroestraat 27

Sonfowroestraat 27

Prachtige woning op Noord

Objectcode: W0847B6

$ 199.000

€ 183.286

SRD 4283077


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 340 m²
Perceelopp.: 660 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers 2

Omschrijving

Keurige moderne woning te Morgenstond.

De omgeving
Deze zeer aantrekkelijke, goed onderhouden woning staat aan de Sonfowroestraat, op nummer 27. Deze straat ligt in het resort Morgenstond, te Paramaribo Noord. De woning betreft de volgende indeling: vier slaapkamers waarvan één de master room is met walk-in closet en eigen bad en toilet, een keuken en voorzaal, een bad en toilet, een gastentoilet, een gesloten garage voor een voertuig, een balkon en een washok. De woning verkeert in goede staat, is duurzaam gebouwd en voorzien van alle denkbare gemakken.

Het terrein
Het terrein met kavelnummer 934, is volledig tot ontwikkeling gebracht met een inrit, het woonhuis en een prachtige tuin. Is grotendeels verhard en onderhoudsvriendelijk. Heeft een totale oppervlakte van 660 m2, met een frontbreedte van 22.50 meter en heeft de titel eigendom. Het geheel is omheind, deels met een stenenschutting en deels voorzien van het bekende Acmafor 3D hekwerk. Het terrein ligt hoger dan de straat en loopt niet onder. Zowel de berm als het terrein is mooi aangekleed met planten, palmbomen, looppaden en sierstenen. De voorkant van de woning heeft twee mechanische poorten en voldoende parkeergelegenheid.

Maak gauw contact voor een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Sonfowroestraat 27 • Morgenstond • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!