fbpx
Stolkweg - West 11

Stolkweg – West 11

Stolkweg - West 11 - Hoogbouwwoning te Munder, Paramaribo - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Stolkweg - West 11

Hoogbouwwoning te Munder, Paramaribo

€ 69.000

$ 76.534

SRD 570.794


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 161 m²
Perceelopp.: 393 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 6
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

Omschrijving

Hoogbouwwoning met twee woonruimten, op een steenworpafstand van de Kwattaweg!

De woning
Deze hoogbouwwoning is de 4e woning in de straat en heeft een totale bouwoppervlakte van 161 m². Het is onderverdeeld in 2 woonlagen. De begane grond is als volgt ingedeeld: woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, bad en toilet; de bouwoppervlakte is 63 m². De bovenverdieping is aan de voorkant bereikbaar via een betonnen buitentrap en aan de achterkant bereikbaar via een houten buitentrap. De indeling is als volgt: woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, bad en toilet, en balkon; de bouwoppervlakte is 98 m².

De vloer voor het woongedeelte van de begane grond is volledig van beton. Hier kun je 2 auto’s parkeren of gewoon als buitenzitje gebruiken. De betonnen trap brengt je naar de bovenverdieping, waar je direct op het balkon terecht komt. Hier kun je in de ochtend genieten van de ochtendzon en in de middag heerlijk relaxen en genieten van de wind, die in overvloed is. Achter de woning is een buitenkeuken aanwezig en dit is voor een deel overdekt.

Lees verder...

Het perceel
Het perceel heeft een oppervlakte van 393 m², met een frontbreedte van 10 m en een diepte van 39 m; de titel is eigendom.

De omgeving
De woning ligt aan de Stolkweg - West nr. 11, op loopafstand van de Kwattaweg. Hier is alles dichtbij z.a: de groentemarkt, winkels en restaurants. U bent ook op een paar minuten loopafstand verwijderd van het Centrum van Paramaribo, m.a.w. heel centraal gelegen!

Voorzieningen
• 110 v stroom aanwezig
• 2 airco’s in de kamers op de bovenverdieping
• Hydrofoor aanwezig.

Heeft u interesse in deze woning? Neem dan gauw contact op met ons!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Stolkweg - West 11

Sandra Slijngard

+597 890-1439

+597 493-497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Stolkweg - West • Munder • Paramaribo • Suriname