Stolkweg – West 11

Stolkweg – West 11 - Hoogbouwwoning te Munder, Paramaribo - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Stolkweg - West 11

Hoogbouwwoning te Munder, Paramaribo

Omschrijving

Hoogbouwwoning met twee woonruimten, op een steenworpafstand van de Kwattaweg!

De woning
Deze hoogbouwwoning is de 4 de woning van de straat en heeft een totale bouwoppervlakte van 161 m2. Het is onderverdeeld in 2 woonlagen, De begane grond is als volgt ingedeeld:woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, bad en toilet. De bouwoppervlakte is 63 m2. De bovenverdieping is van de voorkant bereikbaar via een betonnen buitentrap en van de achterkant bereikbaar via een houten buitentrap. De indeling is als volgt: woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, bad en toilet, en balkon. De bouwoppervlakte is 98 m2.

De vloer voor het woongedeelte van de begane grond, is volledig van beton. Hier kun je 2 auto’s parkeren of gewoon als buitenzitje gebruiken. De betonnen trap brengt je naar de bovenverdieping, waar je direct op het balkon terecht komt. Hier kun je in de ochtend genieten van de ochtendzon en in de middag heerlijk relaxen en genieten van de wind, dat in overvloed is. Achter de woning is een buitenkeuken aanwezig en dit is voor een deel overdekt.

Lees verder...

Het perceel
Het perceel heft een oppervlakte van 393 m2 met een frontbreedte van 10 m en een diepte van 39 m. De titel is eigendom.

De omgeving
De woning ligt aan de Stolkweg - West nr 11, op loopafstand van de Kwattaweg. Hier is alles dichtbij z.a: de groentenmarkt, winkels en restaurants. U bent ook op een paar minuten loopafstand verwijderd van het Centrum van Paramaribo, m.a.w. heel centraal gelegen!

Voorzieningen
• 110 v stroom aanwezig
• 2 airco’s in de kamers op de bovenverdieping
• Hydrofoor aanwezig.

Heeft u interesse in deze woning, neem dan gauw contact op met ons!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.


Stolkweg - West • Munder • Paramaribo • Suriname


Deel deze pagina!

Dit object is momenteel niet beschikbaar.

Maak contact indien u zich wil informeren naar de de status van het object.

Bekijk hier alle woningen te koop!