fbpx
Tawajariepolderweg 20

Tawajariepolderweg 20

Tawajariepolderweg 20 - Buitenhuis langs het Saramaccakanaal - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Tawajariepolderweg 20

Buitenhuis langs het Saramaccakanaal

€ 90.000

$ 101.766

SRD 758.969


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 200 m²
Perceelopp.: 21000 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1

Omschrijving

Dit object gelegen aan de Tawajariepolderweg ligt langs het Saramaccakanaal. Bent u op zoek naar een buitenhuis met veel flora en fauna langs het water dan is dit object interessant voor u. Voor rust en ontspanning, maar ook voor landbouw en veeteelt is dit object geschikt.

De woning heeft een flinke opknapbeurt nodig en daar is de prijs ook op gebaseerd. Het is onderverdeeld in 3 slaapkamers, allen met airco waarvan de masterroom een eigen bad en toilet heeft. De overige slaapkamers hebben een gezamenlijke bad en toilet. Verder is de woning voorzien van een grote woonkamer met open keuken, een voor- en achterterras, een garage en een berg- en washok.

Lees verder...

Het perceel
Het terrein heeft een frontbreedte van 85 m en een diepte van 247 m, met een totaal van ongeveer 2.1 ha. Vanuit de hoofdweg is een inrit gemaakt met aan weerszijde bedden om te kunnen planten. Verder zijn er visvijvers over het terrein verspreid en prachtige grote bomen. De leukste plek op dit terrein is langs het Saramaccakanaal. Dit gedeelte moet gemaaid worden om optimaal te kunnen genieten van het water. Van de drukte op de hoofdweg merkt u niets omdat de woning ongeveer 230 meter van de ingang of hoofdweg is. Op dit moment wordt er aan de hoofdweg gewerkt door middel van asfaltering waardoor de omgeving er netter en leuker uit zal gaan zien.

Voorzieningen
Stroom en water zijn aanwezig

Samenvatting
Dit object heeft veel potentie. Eenmaal de woning een opknapbeurt gehad heeft en het terrein onderhouden is zult u hier optimaal kunnen genieten van een groene rustige omgeving langs het water.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Tawajariepolderweg 20

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Tawajariepolderweg • Creola • Wanica • Suriname


Deel deze pagina!