Tolueenstraat 5

Tolueenstraat 5

Tweelaagse dubbele woning op Paramaribo - Noord

Objectcode: W0796B6

€ 142.500

$ 152.872

SRD 5188852.5


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 325 m²
Perceelopp.: 406 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 9
Slaapkamers: 7
Badkamers 3

Omschrijving

Solide woning bestaande uit twee woonlagen, die niet alleen elk volledig onafhankelijk bewoond kunnen worden, maar ook uitermate geschikt is voor bewoning door bijvoorbeeld een groot gezin. In feite biedt deze woning, met een ruim aantal vierkante meters (320 m2) bouwoppervlakte, door eenvoudige aanpassingen te plegen, meerdere mogelijkheden in het gebruik.

De 2 woonlagen staan met elkaar in verbinding middels een fraaie hardhouten trap. De benedenwoning met 3 slaapkamers, een inpandige berging/washok, bad-toilet en L-vormige woonkamer met open keuken, voorterras en garage beveiligd met een stevige roldeur, laat qua ruimte en indeling niets te wensen over. Via de eerdergenoemde hardhouten trap, in een goed verlichte trappenhal aan de voorzijde van het gebouw, bereikt men de bovenwoning. Bij het betreden komt men direct in de living met open keuken en kan vrij snel geconcludeerd worden, net als de benedenverdieping, dat de woning voldoende ruim is, waardoor zelfstandige bewoning absoluut mogelijk is zonder in te leveren op het gebied van privacy. De bovenverdieping heeft een iets andere indeling namelijk; living met open keuken, 4 slaapkamers, berging/washok, 2x bad-toilet en een voor- en achterterras. Een voor de hand liggende conclusie zal zijn dat deze woning ook een heel goede investering kan zijn voor verhuur.

Lees verder...

Het gebouw staat op ongeveer 170 m2 van het perceel waardoor er rondom de woning nog zeker 235 m2 aan tuinoppervlakte overblijft wat mogelijkheden biedt voor mooie landscaping.

Deze woning in Paramaribo Noord is ongetwijfeld een mooi investeringsobject voor een goede prijs. Ook de architectuur is niet echt tijd- of periode gebonden wat een grote groep zal aanspreken. Wilt u wonen en verhuren, waardoor uw investering rendement oplevert? Is het uw wens om ruim te wonen met uw gezin? Wilt u wonen en werken combineren? Wilt u de woning verhuren aan b.v. expats met een goed rendement? Dit is uw kans! Neemt u contact op voor het maken van een afspraak om te bespreken welke mogelijkheden er zijn om eigenaar te kunnen worden van dit interessante object!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Tolueenstraat • Noord • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!