Tweede Rijweg 37

Tweede Rijweg 37 - Degelijke hoogbouwwoning op zeer ruime kavel - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Tweede Rijweg 37

Degelijke hoogbouwwoning op zeer ruime kavel

€ 295.000

$ 348.636

SRD 4,934.598


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 300 m²
Perceelopp.: 1466 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3

Omschrijving

Degelijke hoogbouwwoning op zeer ruime kavel.

De woning
Deze goed en degelijk onderhouden woning is centraal gebouwd op het perceel. De woonoppervlakte beslaat 300m² verdeeld over 2 lagen, waardoor er rondom de woning nog een royale 1316 m²(!) aan mooi onderhouden groenstrook overblijft, met verschillende fruitbomen. De woning is zowel te betreden via de voor- als achterzijde middels een solide trap. Onder de woning zijn 2 ruime overdekte parkeerplekken en de volledig betegelde inrit biedt voldoende mogelijkheid voor meerdere voertuigen. De beneden woonlaag is ingericht als zelfstandig verblijf voor gasten of vakantiegangers. Naast het gastenverblijf met alle voorzieningen bevindt zich een ruim washok annex bergruimte. De spiraaltrap in het gastenverblijf geeft toegang tot de bovenwoning. Hier bevinden zich 3 slaapkamers, 2 badkamers een prettige en gezellige living met een open keuken en een balkon over de gehele breedte van de woning. Vanaf dit balkon heeft u een riant uitzicht op de straatzijde. De bouwstijl is duidelijk uit de jaren ’70 – 80, maar kan vanwege de solide bouw en het goede onderhoud met slechts enkele ingrepen gebracht worden naar de huidige standaarden.

Lees verder...

Het perceel
Het perceel ligt aan de belangrijke doorgaansweg van Kwatta naar Zuid. De frontbreedte van 40 meter maakt dit object ook zeer interessant voor commercieel/zakelijk gebruik. Rondom het perceel is goed afgebakend met aan de voorzijde een hoge haag.

Voorzieningen
Alle nutsvoorzieningen zijn aangelegd. Er is sprake van een goed functionerende gesloten riolering. De woning is ook goed beveiligd.

Samenvatting
De sterke punten van dit object zijn de solide staat van de woning, de locatie en het riante perceel. Dit object wordt 40% onder de laatst getaxeerde waarde verkocht waardoor het een zeer aantrekkelijke investering is. Het zal geen makkelijke opgave zijn om in deze omgeving een gelijkwaardige woning te vinden voor deze prijs!

Wilt u graag een bezichtiging? Neemt u dan contact met ons op.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Tweede Rijweg • Welgelegen • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!