Urmilaweg 23

Urmilaweg 23 - Goed onderhouden laagbouwwoning - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Urmilaweg 23

Goed onderhouden laagbouwwoning

Objectcode: KW00074

€ 87.500

$ 93.558

SRD 3675000


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 165 m²
Perceelopp.: 300 m²
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

Woning op eigendomsperceel van 300 m² te koop. Niet ver van de Kwatta markt.

De woning is gebouwd in 2011 en is goed onderhouden. Tevens is het voorzien van veel gemakken en benodigdheden. Na koop en inrichting is deze woning in de staat waarbij die gelijk betrokken kan worden.

Bij aankomst ziet u dat de inrit netsjes bestraat is. Ook als u het terrein opgaat is dat helemaal betegeld, welke overdekt is, waar er gezellig hangmatten gehangen kunnen worden en/of als een gezellig terras worden ingericht.

De woning is zowel via de keuken als via de woonkamer te betreden. De keuken is knus en modern; aan de linkerkant van de keuken bevindt zich de eet-/woonkamer.

Er zijn (3) slaapkamers, waarvan twee (2) kamers een douche en toilet delen. De master bedroom beschikt over een eigen douche/toilet en is tevens voorzien van een kleine walk-in closet.

Lees verder...

De gehele woning is betegeld en voorzien van dievenijzer. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich nog een berging, waar de hydrofoor en boiler zich bevinden. Het terrein is grotendeels bestraat en heel netjes onderhouden. Tevens is het terrein omrasterd en beschikt het over een gesloten riolering.

Er is een elektrische installatie, zowel 110- als 220 Volt aanwezig. Waterleiding, warm-en koud water en een alarmsysteem.

Het is een prima gelegen woning in een rustige woonwijk, met goede uitvalswegen. in de nabije omgeving zijn er scholen, supermarkten, ziekenhuizen en apotheken.

Spreekt deze woning u aan? Twijfel niet en neem contact met ons op, zodat wij een afspraak kunnen plannen voor een bezichtiging.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nathalie Kersout

+597 710 6677

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Urmilaweg 23 • Kwatta • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!