Van Landsbergestraat 15c

Van Landsbergestraat 15c - Laagbouw Woning in het Hart van Paramaribo, te bereiken via de Dr. Sophie Redmondstraat als de Drambarendersgracht en de Maystraat. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Van Landsbergestraat 15c

Laagbouw Woning in het Hart van Paramaribo, te bereiken via de Dr. Sophie Redmondstraat als de Drambarendersgracht en de Maystraat.

Objectcode: KW00704

€ 45.000

$ 48.691

SRD 1890000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Erfpacht
Type: Laagbouw
Woonopp.: 150 m²
Perceelopp.: 252 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers / WCs1 / 1

Omschrijving

Deze laagbouw woning aan de Van Landsbergestraat biedt een perfecte combinatie van centrale locatie en gezelligheid. Gelegen op steenworp afstand van de Dr. Sophie Redmondstraat,de Drambarendersgracht en de Maystraat, bevindt deze woning zich te midden van diverse voorzieningen, zoals bedrijven, restaurants, scholen, en nog veel meer.

De woning, hoewel toe aan een beperkte renovatie, is direct bewoonbaar. Betreed de woning via het kleine voorbalkon en ontdek de ruime woonkamer en keuken, perfect voor gezellige familiemomenten of het ontvangen van gasten. Met in totaal 4 slaapkamers, 1 badkamer en toilet, biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin.

Parkeren is een zorgeloze ervaring dankzij de beschikbare parkeerruimte naast het huis. Wat deze woning echt bijzonder maakt, is het prachtige achtererf. Daar heeft u de mogelijkheid om uw eigen tuin te creëren. Een ideale plek voor gezellige barbecues, speeltijd met de kinderen of gewoon om te genieten van de frisse lucht.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de levendige gemeenschap in het centrum van Paramaribo. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nisha Soekhoe

+597 766 9609

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Van Landsbergestraat 15c • Paramaribo Centrum • Paramaribo • Suriname