fbpx
van Roosmalenstraat 15 Rainville Paramaribo Surgoed Makelaardij NV Koopwoning W0682B6 1 - van Roosmalenstraat 15

van Roosmalenstraat 15

van Roosmalenstraat 15 - Hoogbouwwoning op ruim hoekperceel te Rainville - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

van Roosmalenstraat 15

Hoogbouwwoning op ruim hoekperceel te Rainville

€ 199.000

$ 220.770

SRD 1,646.502


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 252 m²
Perceelopp.: 1007 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 7
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2

Omschrijving

Deze hoogbouwwoning gelegen aan de van Roosmalenstraat staat op een prachtige hoekkavel.

De woning
De woning heeft een oppervlakte van 252 m² en heeft een boven- en benedenverdieping. De benedenverdieping is als volgt ingedeeld: 1 kamer appartement met woonkamer, keuken, bad & toilet, aparte berging en een open garage. De bovenverdieping: woonkamer, keuken, bad & toilet, 4 slaapkamer en balkon.

De woning is niet helemaal meer up to date met de hedendaagse moderne woonwensen, echter zijn er wel moderne renovatie mogelijkheden. De woning staat op een ruime prachtige hoekkavel, welke compleet afhankelijk van uw wensen verschillende mogelijkheden biedt. U kunt hier uw droomhuis compleet met zwembad, jacuzzi en cabana neerzetten en in alle luxe wonen!

Een ondernemer/ investeerder die op zoek is naar een locatie voor zijn onderneming ziet al gauw in dat hier een toplocatie is. Denk maar eens aan het opzetten van een bedrijf, kantoorpand, appartementencomplex of iets dergelijks. Dat kan allemaal!!!

Lees verder...

Het perceel
Het perceel heeft een oppervlakte van 1007 m², een frontbreedte van 40 m en een diepte van 25 m. De titel is eigendom.

De omgeving
De woning is gelegen op de hoek van de van Roosmalen- en de Hoekstrastraat. De buurt was voorheen een “hogere middenklasse” woonwijk, maar de afgelopen jaren hebben zich hier (en met name de van Roosmalenstraat), steeds meer bedrijven gevestigd. In de buurt zijn winkels, bedrijven en pompstations aanwezig. Ook vind je op loopafstand de verschillende fastfood restaurants: KFC, Popeyes & Pizzahut.

Voorzieningen
• 110 en 220 v aanwezig
• Airco’s in de kamers
• Hydrofoor aanwezig

Heeft u interesse in deze woning? Neem dan gauw contact op met ons!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Sandra Slijngard - Makelaar - Surgoed Makelaardij NV Paramaribo Suriname

Sandra Slijngard

+597 890-1439

+597 493-497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
van Roosmalenstraat • Rainville • Paramaribo • Suriname