Verlengde Rijsdijkweg 88

Verlengde Rijsdijkweg 88

Heerlijk wonen in paradijselijke omgeving

Objectcode: W0670B9

€ 77.000

$ 89.345

SRD 1824977


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 168 m²
Perceelopp.: 2500 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Voor een scherpe prijs heerlijk wonen in een paradijselijke omgeving nabij de tweede stad na Paramaribo! Inclusief overname stichting!

De woning
Alles in en aan dit woonhuis is ruim: de woonkamer, de keuken, de slaapkamers, de badkamers, de veranda én niet te vergeten de groene tuin. Deze goed onderhouden woning heeft 1 master bedroom met airco en aansluitend een badkamer met douche, wasbak en toilet. De lichte en ruime woonkamer heeft aan twee zijden schuifdeuren waarmee de heerlijke Surinaamse wind vrij spel heeft om de woning af te koelen. De andere twee slaapkamers waarvan één als study gebruikt kan worden, delen een ruime badkamer met wasbak en toilet. De grote semi-open keuken heeft een groot keukenblok die ruimte biedt om los te gaan in de keuken.

Naast de keuken bevindt zich de ruime storage room met aansluitingen voor wasmachine en open kast voor diverse opslag. Achter het huis, even verderop in de tuin staat een recent gebouwde carport met half opgetrokken muren zodat de wind vrijelijk erdoorheen kan. Dit object kan eveneens eenvoudig verbouwd worden tot extra buitenverblijf.

Lees verder...

Het perceel
Het ruime perceel (2502m2) is hooggelegen dus geen natte voeten bij hevige regenval! Het heeft alles wat een liefhebber van natuur en privacy zich maar kan wensen. Op het erf staan verschillende fruitbomen waaronder mango, avocado en banaan. Achter de carport op het erf bevindt zich een stuk grond dat uitstekend geschikt is voor het aanleggen van een groentetuin en heeft goede mogelijkheden om dit te exploiteren.

Samenvatting
Bent u op zoek naar rust en privacy en wilt u elke morgen gewekt worden door de indrukwekkende geluiden van de natuur? Dan is dit de ideale plek voor u. Heerlijk privé in een paradijselijke omgeving, maar toch nabij vriendelijke en behulpzame buren wonen in een groot huis; met vele mogelijkheden tot bouwen en verbouwen. Voor natuurliefhebbers, vogelaars, vissers en jagers is er voldoende ruimte om uw hobby te beleven. Het huis is ongeveer 20 minuten rijden met de auto van Lelydorp met zijn banken, winkels, polikliniek en 30 minuten van het vliegveld Zanderij.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Verlengde Rijsdijkweg • Rijsdijk • Para • Suriname


  Deel deze pagina!