fbpx
Vijfde Zijstraat 56 (Highway)

Vijfde Zijstraat 56 (Highway)

Vijfde Zijstraat 56 (Highway) - Middenstandswoning in omgeving Highway - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Vijfde Zijstraat 56 (Highway)

Middenstandswoning in omgeving Highway

€ 70.000

$ 79.151

SRD 590.309


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 195 m²
Perceelopp.: 881 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

Omschrijving

Middenstandswoning in omgeving Highway.

De woning
Te Highway op het Jakin Project, staat aan de Vijfde Zijstraat deze middenstandswoning. Een simpele, maar ruime woning geschikt voor de mensen die liever buiten de stadsdrukte willen wonen. De woning bestaat uit vier slaapkamers, een voorzaal, tweemaal bad en toilet en een berging. Met de ontwikkelingen op High Way zit alles in de nabije omgeving. Ook wordt er flink aan de hoofdweg gewerkt, waardoor u zo in de stad bent. De afstand is te doen voor degene die er moeten werken of naar school moeten. Het Jakin Project bestaat uit onverharde wegen. De Surgoed borden zullen u naar de woning begeleiden. De open garage biedt ruimte voor twee auto’s achter elkaar. De garage zou u kunnen maken tot een gesloten garage of een terras. Met het open terrein voor en achter de woning heeft u opties zat.

Het terrein is ruim, met een grootte van 881 m²; eigendom. Voor meer privacy kunt u zorgen voor omrastering. De tuin is nog niet aangekleed met bomen, planten of bestrating, maar dat geeft u als potentiële koper de gelegenheid om dat zelf naar wens aan te leggen. Stroom en water zijn ook aanwezig.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Vijfde Zijstraat 56 (Highway)

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Vijfde Zijstraat • Jakin Project • Wanica • Suriname


Deel deze pagina!