Virolastraat 4

Virolastraat 4 - Leuke laagbouwwoning annex kantoorpand op gewilde A1-locatie te Uitvlugt - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Virolastraat 4

Leuke laagbouwwoning annex kantoorpand op gewilde A1-locatie te Uitvlugt

Objectcode: W0783B6

€ 210.000

$ 218.932

SRD 4977210


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 288 m²
Perceelopp.: 850 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 6
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3

Omschrijving

Ruim terrein met 3 aanwezige opstallen gelegen aan de Virolastraat op steenworp afstand van de Verlengde Gemenelandsweg, ideaal te gebruiken als zakenpand.

Woonhuis/kantoorpand
Dit eerste opstal dat getypeerd kan worden als een voormalig woonhuis is momenteel ingedeeld als een kantoorpand. Aan de voorzijde krijgt u toegang tot het pand door de entree/voorbalkon aan de straatzijde en grenzende aan de ruime parking. Het pand heeft een receptie/ wachtkamer, een keuken met kantine, dubbele toilettengroep, 5 kantoorruimtes en een server ruimte. Dit gebouw heeft een totale oppervlakte van 147m2.

Kantoorpand/ vergaderruimte
Dit pand heeft een voorbalkon met entree, vervolgens is er een hal gebruikt als wachtruimte, een kantoor en een ruime vergaderkamer. Verder is er een sanitaire ruimte, berging en opslagruimte aanwezig. Dit gebouw beslaat een totale oppervlakte van 89m2.

Lees verder...

Tweede kantoorpand
Op het terrein staat nog een derde gebouw met een oppervlakte van 55m2. Het pand bestaat uit 3 kantoorruimtes, 1 aparte hal/ wachtruimte en opslag bunker.

Het terrein
De belendingen rondom het terrein bestaan zowel aan de noord-, oost- en zuidzijde uit een stenen schutting. Het terrein is volledig verhard met straatklinkers en heeft voldoende parking voor minimaal 12-15 auto’s. Verder is er op het terrein een overdekte carport stalling aanwezig.

Voorzieningen
De nutsvoorzieningen zijn aanwezig zoals: water en stroom, hydrofoor, boiler, durotank, alarm, dievenijzer en internetvoorziening.
De gehele woning is voorzien van airco units variërende in diverse BTU-sterkte.

Samenvatting
Bent u op zoek naar een locatie voor het opzetten van een kleine winkel met opslag en kantoorruimte/ dokterskliniek met poli/ kantoorpand/ kantoor met loods? Kortom, een locatie met een pand met diverse mogelijkheden.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Thijs Mouchart

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Virolastraat • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!