Wayamboweg perc. 871

Wayamboweg perc. 871 - In cultuur gebracht landbouwgrond - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Wayamboweg perc. 871

In cultuur gebracht landbouwgrond

€ 247.500

$ 298.892

SRD 4702500


Status: Te koop
Titel: Erfpacht
Type: Laagbouw
Woonopp.: 180 m²
Perceelopp.: 133405 m²
Woonlagen: 1
Badkamers: 1

Omschrijving

In cultuur gebracht landbouwgrond met buiten verblijf.

De woning
Voor dit buiten verblijf is er gebruik gemaakt van een stalen constructie om dit onderkomen op te zetten. Hieronder vindt men een opslagruimte, een ruime keuken binnen, maar er is ook gelegenheid om buiten te koken. Onder dezelfde overdekte ruimte is er ook gelegenheid meerdere hangmatten te kunnen binden. Er is een toilet en een douche beschikbaar en naast deze gelegenheid is er een overkapping om de auto’s onder te plaatsen. Voor wat betreft verdere opstal op dit terrein vinden wij een ruime koeienstal opgetrokken met robuuste houten kolommen die in goede conditie verkeerd en voor nog meer opslag is er ook een 20 ft container ter plaatse.

Het perceel
Dit perceel is 100 meter breed, bijna 1.5 km naar achteren en is volledig in cultuur gebracht. Om te beginnen is het terrein voorop opgehoogd met schelpen en aan de rechterzijde is er een grote vijver voor eventueel het kweken van doksen. Na het opgehoogde gedeelte krijg je een groot stuk weiland voor tenminste 20 tot 35 koeien dat al in cultuur is gebracht. Je kan dit terrein rondom bereiken met de auto, omdat er is ingepolderd en je komt met de auto helemaal nabij het Zondervan kanaal. Na het weiland gedeelte zijn er bedden gemaakt die nu van hoog wiet moeten worden ontdaan en het laatste gedeelte is bos dat tegen het Zondervan kanaal aanleunt.

Voorzieningen
Water en elektriciteit; 110/220 volt zijn aanwezig.

Samenvatting
Aan de hoofdweg gelegen terrein met opstallen voor veeteelt, klaar voor gebruik als land- en tuinbouwareaal.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Wayamboweg • Wayambo • Saramacca • Suriname


  Deel deze pagina!