fbpx
Wonglaan 26

Wonglaan 26

Wonglaan 26 - Met een update heeft u een topwoning op een prachtig terrein! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Wonglaan 26

Met een update heeft u een topwoning op een prachtig terrein!

€ 210.000

$ 234.349

SRD 1,747.774


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 239 m²
Perceelopp.: 1472 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Deze klassieke woning gelegen in een residentiële omgeving staat op een prachtig terrein van maar liefst 1472m². U kunt de woning vinden door vanuit richting Kernkampweg, rechtsaf de Gemenelandsweg in te rijden, daarna rijdt u de Brokopondolaan in en slaat u bij de 2e zijstraat rechtsaf, de Mr. E.O. Th. Wonglaan in.

Op nummer 26, staat deze klassieke woning, welke jaren geleden gebouwd is voor een “stijl en smaak” die paste in die tijd. De woning was voorzien van alles om van een goed en mooi leven te genieten.

Enkele karakteristieke klassieke kenmerken van deze woning zijn zeer goed te combineren met een frisse, nieuwe, moderne renovatie. De woning heeft een ingang aan de straatzijde en een uitgang naar het achterterras.

Lees verder...

Inrichting
De indeling is als volgt: een open garage voor een auto en vanuit de ingang krijg je de woonkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang naar de aparte keuken, een gang waar de drie slaapkamers zijn met tweemaal bad en toilet. Er is een voor- en achterterras. Aan de achterzijde van de garage vindt u een kleine opslag-/appartementsruimte die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden.

De omgeving
Aan de overkant van de woning staat de Nederlandse basisschool Prinses Amalia, waarbij er in de ochtend en na school wat leven is. Verder is er een serene stilte in en rondom de woning. Eenmaal thuis van het werk kunt u op 1 van de terrassen, heerlijk genieten van deze serene stilte, de mooie tuin en het gefluit van de vogels.

Samenvatting
Bent u op zoek naar een woning in een kindvriendelijke wijk en buurtbeveiliging op een A locatie, dan is dit huis een aanrader.

Wonglaan 26

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Mr. E.O.TH. Wonglaan 26 • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname