fbpx
Zonnedauwweg

Zonnedauwweg

Zonnedauwweg - Hoogbouwwoning met de Surinamerivier als uitzicht - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Zonnedauwweg

Hoogbouwwoning met de Surinamerivier als uitzicht

€ 95.000

$ 106.053

SRD 790.942


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 190 m²
Perceelopp.: 601 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Op vijftien minuten rijden vanuit de binnenstad, en wel in het district Commewijne (Peperpot), hebben wij een pracht van een object geprojecteerd op een perceel van 600m².

Het gaat om een moderne hoogbouwwoning in steen opgetrokken met een enveloppen dak. De bebouwde oppervlakte is 190m².

De omgeving is een rustige middenstands woonwijk met veel natuurgroen. De zakenrechtelijke titel van het perceel is grondhuur. Het perceel is comfortabel ingericht met palm- en fruitbomen.

Lees verder...

Verder zijn er verschillende sierstruiken in combinatie met grind en schelpen. De riolering is gesloten en de drainage en afwatering zijn uitstekend.

De toegangswegen zijn allemaal geasfalteerd en/of betegeld. Verder is er een fenomenaal uitzicht over de Suriname rivier en des avond de lichtjes zee van bruisend Paramaribo.

Inrichting
Opvallend bij het binnen komen is het tegelwerk welke van hoge kwaliteit is en vakkundig is gelegd. Al het hang- en sluitwerk en sanitair is Europees. De deuren zijn allemaal van hardhout.

De begane grond heeft een ruime open patio (betegeld) die overloopt in een degelijk afgewerkte keuken. Tegenover de keuken heeft een utiliteiten kamer waar de hydrofoor, boiler en wasmachine netjes zijn opgeborgen. Er is ook een toilet.

Via een massief houten spiltrap komt men op de bovenverdieping. De bovenverdieping bestaat uit een open keuken en woonruimte die alleen maar nog ruimer aanvoelt eenmaal de dubbele deur van het voorbalkon open gaat. Deze is namelijk over de gehele breedte van de woning (14 meter).

Er is een ‘’masterbedroom’’ met zijn eigen douche & toilet. De twee overige kamers tezamen met een kantoorruimte delen de andere douche & het toilet.

Er is overal functioneel en modern ijzerwerk (dievenijzer) aangebracht dat zeker een toegevoegde waarde is en het geheel complimenteert.

Voorzieningen
Voorzieningen zoals 110v /220v stroom en warm water zijn aanwezig.

Samenvatting
Voor de prijs en verdere mogelijkheden die dit object biedt is een bezichtiging zeker de moeite waard. De beleving van rust en natuur is overweldigend. Het is een kindvriendelijke omgeving met in de directe omgeving bijvoorbeeld speelvelden en alle gemakken voor levensonderhoud en ‘Leisure’’.

Zonnedauwweg

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Zonnedauwweg • Peperpot • Commewijne • Suriname