Bijlhoutweg Perc. No. 76

Bijlhoutweg Perc. No. 76 - - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Bijlhoutweg Perc. No. 76

Objectcode: KZ00538

€ 185.000

$ 198.266

SRD 7770000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Kantoor
Kantoorruimte: 4,527 m²
Perceelopp.: 15743 m²
Ruimtes: 10

Omschrijving

Aan de Bijlhoutweg in het district Para ligt dit unieke object dat geschikt is voor diverse commerciële activiteiten.

Locatie
De Lotje Helouiseweg is een zijstraat van de Bijlhoutweg. De Bijlhoutweg is volledig geasfalteerd tot aan de Indira Gandhiweg. De Lotje Helouiseweg, met een lengte van 390 meter, verbindt de Suralcoweg met de Bijlhoutweg.

Het Object
Het object is een grondhuur terrein met een oppervlakte van 1,5743 ha. Op het riant terrein treft 9 opstallen aan t.w.: een stalenoverkapping die fungeert als garage en 8 vrijstaande woningen. De 8 vrijstaande woningen zijn onderverdeeld in 1 dubbele woning met een oppervlakte van 200m² en 7 normale woningen van gemiddeld 80m². Alle woningen zijn voorzien van elektriciteit en water. Alle woningen hebben stroken fundering en gestorte vloeren van beton. De buiten muren van twee woningen zijn hout en de overige woningen hebben buiten muren van gemengde bouwmaterialen. De dakconstructie van alle woningen is van hout en de dakbedekking van trapeziumplaten. Het terrein is voor 50% ontwikkeld. De overige 50% is begroeid met uitzondering van het looppad die uitkomt op de Suralcoweg. Het ontwikkeld gedeelte is opgehoogd met opvul- en baanzand tot straatniveau. Verder is het terrein beplant met palmbomen langs de grens. Aan de voorzijde van het terrein is de inrit bekokerd over een breedte van 5 meter.

Wilt u investeren of wilt u uw bedrijf uitbreiden met woningen voor uw werknemers die werkzaamheden verrichten in de nabije omgeving of verder landinwaarts?
Aarzel dan niet om contact op te nemen en laat deze kans niet aan u voorbijgaan!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Diëgo Kartodikromo

+597 8668821

+597 493-497

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Bijlhoutweg Perc. No. 76 • Lelydorp • Para • Suriname