Bomapolder serie 3 perc. 46 en 47

Bomapolder serie 3 perc. 46 en 47 - Commercieel renovatiepand met ruime parkeergelegenheid nabij Koewarasan-Centrum - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Bomapolder serie 3 perc. 46 en 47

Commercieel renovatiepand met ruime parkeergelegenheid nabij Koewarasan-Centrum

Objectcode: Z0628B6

€ 135.000

$ 152.585

SRD 3199635


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 486 m²
Perceelopp.: 1838 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 6
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3

Omschrijving

Het pand bevindt zich op 2 grote percelen van ruim 900 m2 elk, recht tegenover de recent opgeleverde RGD-poli. Een zeer ruim renovatiepand nabij het centrum van Koewarasan aan de belangrijke verbindingsweg tussen Koewarasan en de Magentakanaalweg. De benedenoppervlakte van het pand is een open ruimte van bijna 300 m2 en uitermate geschikt voor iedere denkbare commercïele activiteit. Het kan eenvoudig ingedeeld worden in verschillende ruimten of desgewenst als een grote opslagruimte. Aan de achterzijde van de grote open ruimte is er een toiletgroep en een keukenruimte te vinden. Via een betonnen trap aan de achterzijde van het pand kunnen de 2 appartementen bereikt worden op de bovenlaag. Ook deze appartementen zijn ruim van opzet met 2 slaapkamers, douche-toilet,woonkamer, keuken en een terras zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van het pand.

Hoewel het een solide pand betreft, wat nog een relatief lage investering vraagt vanwege de onderhoudsachterstand door leegstand, voldoet de locatie aan een hoofdweg met ruime parkeergelegenheid zonder twijfel aan alle voorwaarden, die een ondernemer in bijvoorbeeld de groot- of detailhandel kan wensen. Koewarasan heeft namelijk een verzorgingsgebied van ruim 30.000(!) bewoners.

Wilt u meer weten over dit interessant investeringsobject? Neemt u dan contact op voor aanvullende informatie of een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Bomapolder • Koewarasan • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!