fbpx
Damstraat 25 Para Surgoed Makelaardij NV Zakenpand Z0619B6 1 - Damstraat 25

Damstraat 25

Damstraat 25 - Winkelpand, bakkerij, appartementen - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Damstraat 25

Winkelpand, bakkerij, appartementen

€ 85.000

$ 93.936

SRD 700.575


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Winkelpand, appartementen
Woonopp.: 725 m²
Perceelopp.: 2007 m²
Parkeerplaatsen: 10 Kamers: 12
Slaapkamers: 9
Badkamers: 10

Omschrijving

Het district Para is net als Lelydorp, bezig met de transformatie van dorp naar volwaardige stad en dit conform de bestemmingswijziging ‘City of Para’. Grote delen van de bestaande infrastructuur is inmiddels al verhard. Achter het bestuurlijk hart van Para en wel aan de Damstraat hebben wij voor de ondernemer een zeer aantrekkelijk, multifunctioneel en startklaar object.

De panden
Aan de voorzijde zijn er twee commerciële objecten: een supermarket en bakkerij. Aan de achterzijde een multifunctioneel object bestaande uit negen studio’s met elk hun eigen kitchenette en bad en toilet.

De supermarket
Deze is 175m² groot en bestaat uit een winkelruimte en droge opslag. De plafonnering en het dak verkeren in prima staat alsook het casco.

Lees verder...

De bakkerij
Deze is 136m² en bestaat uit een productieruimte, droge opslag en winkelruimte. Ook hier is het casco uitstekend alsook de plafonnering en het dak.

Het perceel
Dit hoekperceel is groot 2007m². De frontbreedte is 36 meter en verder is het 55 meter diep; het grenst aan beide betegelde wegen. Net als de meeste percelen in dit district is dit perceel prima verhoogd en op goede bodem. Het is conform de bestaande bestemming verhard en in uitstekende staat van onderhoud. Verder is het volledig omrasterd. De riolering is deels gesloten (hoofdweg). Aan de frontzijde zijn er 10 gemarkeerde parkeervakken.

Voorzieningen
Er is drie fase elektriciteit aanwezig alsook goede watervoorziening. Alle bouwsels op dit perceel zijn degelijk beveiligd middels ijzerwerk. De drainage is optimaal.

Samenvatting
Uitstekend investesteringsobject met infrastructuur, in een groeiende stad waar je verschillende doelgroepen en markten kan bedienen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
John Noble - Makelaar - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo - Suriname

John Noble

+597 710 6677

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Damstraat • Lelydorp • Para • Suriname

Damstraat • Lelydorp • Para • Suriname