Duisburglaan hk Flocislaan

Duisburglaan hk Flocislaan - Bedrijvencomplex met diverse loodsen, kantoren en bijgebouwen op A1 industriële zakenlocatie - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Duisburglaan hk Flocislaan

Bedrijvencomplex met diverse loodsen, kantoren en bijgebouwen op A1 industriële zakenlocatie

Objectcode: Z0641B6

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Loods/industrie
Kantoorruimte: ja m²
Perceelopp.: 5444 m²
Parkeerplaatsen: 20 Ruimtes: 8
Kamers: 15
Slaapkamers: 2
Badkamers 2

Omschrijving

Dit multifunctioneel bedrijfsterrein is perfect gelegen aan de Duisburglaan met diverse opstallen die gebruikt kunnen worden voor diverse ondernemingen.

Gelegen op een A1 industriële zakenlocatie ligt dit bedrijfsterrein van maar liefst 5444 m² met een ideale terrein dimensie. Het terrein grenst met een frontbreedte van 50 meter aan de Duisburglaan, en aan de Flocislaan heeft het terrein een frontbreedte van 55 meter.

Op de hoek van de Duisburg- en Flocislaan staat een klein gebouw op een terrein van 450 m² dat geen deel uitmaakt van het te koop aangebodene. Het gehele terrein is omheind met een solide hoge schutting waardoor de erfgrenzen duidelijk gemarkeerd worden en het terrein heeft twee ingangen. Het complex is te benaderen via de inrit aan de Duisburg- en Flocislaan, waardoor je een ideale rondweg hebt voor heavy equipment en/of laden en lossen van vrachtwagens en containers. Er is geen wateroverlast door de goede drainage van het terrein dat tevens compleet op hoogte ligt en direct in deze staat bruikbaar is.

Lees verder...

Er zijn tal van gebouwen aanwezig op het terrein die op dit moment dienstdoen als loodsen/werkhallen voor productiedoeleinden. Daaraan gekoppeld kan een complete onderneming op het terrein gehuisvest worden door de aanwezige kantoorruimten, magazijnen, opslag, droogruimte, back up generator, sanitaire voorzieningen, vergaderruimte etc.

Een totaal bebouwd oppervlakte van om en bij 2315 m² aan gebouwen en constructie is aanwezig, het een is in een betere staat als het andere. Het complex is enigszins verouderd en kan een modernisering gebruiken, desondanks is alles in bruikbare staat en operationeel. Daarbij is er 70kva aan stroomvoorziening aanwezig waardoor bepaalde zware machines direct inzetbaar zijn.

Voldoende parking en verhardingen op het terrein, ook de gebouwen die separaat op het terrein staan en op tal van manieren inzetbaar zijn. De loodsen en werkruimten hebben industriële vloeren van gewapend beton die voldoende asdruk kunnen weerstaan voor vrachtwagens, heftrucks en heavy equipment.

We onderscheiden enigszins de volgende gebouwen met hun oppervlakte:
• Kantoorgedeelte met een oppervlakte van om en bij 270 m²
• Loods opgetrokken uit steen en staal met een vliering van om en bij 800 m² met eigen ingang
• Loods van 770 m2 groot gebouwd met steen en staal met een eigen ingang
• Loods werkruimte van 290 m² met een eigen ingang
• Vrijstaand opstal bruikbaar als kantoor van 90 m²
• Vrijstaand gebouw inzetbaar voor diverse doeleinden zoals kantoor, vergader- of personeelsruimte van 100 m².

De loodsen, werkruimten en kantoren zijn onderling ook verbonden, ongeveer een oppervlakte van 1850 m² is intern met elkaar verbonden en hebben ook allemaal een eigen ingang vanaf het buitenterrein.

Op dit moment is er weinig aanbod op industrieterreinen als de Duisburglaan. De ideale ligging en de diverse mogelijkheden van dit terrein met de opstallen maakt het enigszins een uniek object in zijn soort. De ondernemer die snel een locatie nodig heeft en met minimaal tijdverlies van renovatie snel aan de slag wilt is zeker een kandidaat-koper voor dit bedrijfsterrein. De prijs is in overleg nader overeen te komen, echter zal de kenner op de hoogte zijn van de waarde van deze locatie.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Duisburglaan hl Flocislaan • Zorg&Hoop • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!